Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 2547/2548 İlkİlk ... 154720472447249725372545254625472548 SonSon
Arama sonucu : 20377 madde; 20,369 - 20,376 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Yeniçağ
    @Gazete_Yenicag
    ·
    18d
    📌Ortaköy faciasında yeni gelişme

📍Aynı otelde kalan 2 turist hastaneye kaldırıldı

Ayrıntılar 👇
    https://yenicaggazetesi.com.tr/ortak...di-980296h.htm

2. https://www.bbc.com/turkce/articles/...C-BD85A72330CA

CHP, İBB iddianamesini hazırlayan savcılar hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) başvurarak şikayette bulundu. Parti, iddianamede gizli tanık beyanlarının kopyalanarak farklı tanıklara aitmiş gibi gösterildiğini iddia ediyor.

HSK'ya iletilen şikayet dilekçesinde, 19 Mart 2025'te gözaltına alınanlara yöneltilen soruların, "Gizli Tanık Meşe'nin 17 Mart tarihli ifadesi"ne dayandığı ancak aynı cümlelerin, aynı anlatımların ve aynı kelime sıralarının iddianamede 'Gizli Tanık İlke'nin 18 Kasım 2024 tarihli ifadesi" olarak yer aldığı belirtiliyor.

Parti, iddianameyi hazırlayan savcılar hakkında adli ve idari soruşturma açılması talebinde bulunulduğunu açıkladı.
    İmamoğlu'dan ilk tepki: 'Duruşmayı canlı yayınlayın, herkes iftiralarınızı görsün'

3. https://x.com/fatiheryilmaz0/status/1989416068868112697

Fatih Eryılmaz
    @fatiheryilmaz0
    Muğla’nın Milas ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan şehit Emrah Kuran’ın cenaze namazında Prof. Dr. Aydın Ayaydın kahkahalar atıyor.

E tabi o şehitler hep sıvasız evlerin çocuklarından çıkıyor. Sizin evinizden hiç çıkmadı. Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehidin helvası sizin ocağınızda hiç kavrulmadı.

Doğru Yol partisinden aday, ANAP ve CHP’ den milletvekili, AKP’ den büyükşehir belediye başkan adaylığı yapmış, yağmurda yaş kavgada taş görmemiş, hiç ter dökmemiş, hep ekmeğin içinden yemiş biri ne bilsin şehidi, şehidin acısını. Hadi bu duygulara uzaksın be Aydın Ayaydın, cenaze adabında mı yok. Anan baban bir yakının ölmedi mi? Hayatında hiç cenaze namazına katılmadın mı?

Hiç ter ve kan vermeden bu memleketin tüm imkanlarını kullanmış mahlukat nereden bilsin o acıyı.

Biz sana Profesör, milletvekili v. s olamazsın demedik. Ancak ne olmadığını ve olamayacağını gördük.
    Bir zamanlar kendisi için ''dünyanın en zengin emekli bürokratı'' denilirdi. Linkte video var.

yaylaçiçeği
    @Yaseminhan774
    ·
    10s
    aktif gorevde olan CHP milas belediye başkanı Fevzi Topuz u söylemeyi unutmuşsun. Siyasiler hep aynı yok birbirinden farkları
    Fatih Eryılmaz
    @fatiheryilmaz0
    ·
    10s
    Onun kim olduğunu bilmiyordum. Onu da tanımış olduk.

4. Özet Geç
    @ozetgechaber
    #SONDAKİKA | Bu sabah neler yaşandı? Günün sabah haberlerini tek tweetle özetledik.(Flood)

•Benzine 1.30 TL zam geldi.

•TV8 halka arz oluyor.

•Zorunlu kış lastiği uygulaması bugün başlıyor.

•500.000 sosyal konut projesine 5 günde 2 milyon 879 bin geçerli başvuru yapıldı.

5. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1 sa
    ⚡️⚡️Rus ordusu ilerlemeye devam ediyor: Zaporojye Bölgesi'nde bir yerleşim daha ele geçirildi

🇷🇺Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Silahlı Kuvvetleri'nin Zaporojye Bölgesi'nde Yablokovo yerleşiminin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi

📌Açıklamaya göre, Doğu Askeri Grubu'na bağlı birlikler, aktif eylemler sonucu Zaporojye Bölgesi'ndeki Yablokovo yerleşiminin kontrolünü ele geçirdi

📌Rus Silahlı Kuvvetleri son 24 saat içinde toplam 1.505 Ukraynalı askeri etkisiz hale getirdi. Ayrıca Ukrayna ordusunun 24 tank ve diğer zırhlı savaş aracı imha edildi

📌Rus ordusunda görev yapan taktik uçaklar, İHA'lar, füze ve topçu birlikleri, Ukrayna'ya ait bir askeri havaalanını, bir insansız bot üretim atölyesini, uzun menzilli İHA montaj ve depolama tesislerini, ayrıca 152 farkı noktadaki Ukrayna ordu birliklerinin ve yabancı paralı askerlerinin geçici konuşlanma noktalarını vurdu

📌Rus hava savunma güçleri ise Ukrayna ordusunun 4 adet güdümlü uçak bombasını, ayrıca 247 uçak tipi İHA’sını düşürdü

6. Süha Çardaklı
    @suhacardakli
    ·
    6s
    Şimdi cezaevinden bilgi geldi.

• Lavuk cezaevine açık sigara paketiyle girmeye çalışmış. Gardiyanlar “Onunla giremezsin” deyince, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?” diye bağırmış. Bir güzel “Hoş geldin” dayağı atmışlar buna.

• Akşam yemeği beğenmemiş. Koğuş mümessiline “Kantinde hamburger, sosisli vb. şeyler yok mu? Hocam bir de benim Twitter’a girmem lazım ya” demiş.

“Olm kim lan bu salak?” diye birbirine soruyormuş mahkumlar. 2 kere tokatlamışlar.

• Futbol maçına almamışlar. Kenarda ağlamaya başlayınca “Tamam len gel” demişler. Gelince “Yürü lan keriz” deyip tekrar kovmuşlar.

Şimdilik gelen bilgiler bu kadar. Yeni gelişmeler olursa aktaracağım.

7. https://x.com/nexta_tv/status/1989286367294038450

NEXTA
    @nexta_tv
    China has released an “army of robots”

Shenzhen-based UBTECH Robotics has announced the world’s first “mass delivery” of industrial humanoid robots.

Hundreds of Walker S2 units have already left the factory. Mass production began earlier than promised.
    UBTECH’s order book is enormous, and the first batches are going straight to major industrial players: BYD, Geely, FAW-Volkswagen, Dongfeng, and Foxconn.

The robots will be integrated into manufacturing and logistics, where around-the-clock, uninterrupted work is crucial.

DeepL ile çevir
    Çin bir "robot ordusu" piyasaya sürdü

Shenzhen merkezli UBTECH Robotics, dünyanın ilk endüstriyel insansı robotlarının "toplu teslimatını" duyurdu.

Yüzlerce Walker S2 ünitesi fabrikadan çıktı bile. Seri üretim, vaat edilenden daha erken başladı.
    UBTECH'in sipariş defteri çok büyük ve ilk partiler doğrudan büyük endüstriyel oyunculara gidiyor: BYD, Geely, FAW-Volkswagen, Dongfeng ve Foxconn.

Robotlar, kesintisiz ve 24 saat çalışmanın çok önemli olduğu üretim ve lojistik alanlarına entegre edilecek.
    Linkte video var.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    https://x.com/fatiheryilmaz0/status/1989416068868112697

Bir zamanlar kendisi için ''dünyanın en zengin emekli bürokratı'' denilirdi. Linkte video var.
    Prof. Dr. Aydın Ayaydın
    @aydinayaydin48
    ·
    12s
    Kamuoyuna Saygıyla Duyururum

Geçirdiğim ağır kalp ameliyatının ardından, doktorumun yasagina rağmen, Milaslı şehidimiz Emrah Kuran’ın cenaze törenine katılmak istedim. Bu vesileyle, uzun bir aradan sonra ilk kez toplum içine çıktım.

Şehidimizi havaalanında karşıladıktan sonra Garnizon’daki törene iştirak ettim. Şehidimizin kıymetli anne ve babasına taziyelerimi ilettikten sonra, cenaze namazının kılınacağı camiye ezan vaktine yaklaşık 45 dakika kala geçtim.

Namazı beklerken, yanımda bulunan bazı siyasi kişilerle selamlaştığımız sırada, bana “Artık kalbinizi de yenilediğinize göre sahada sizinle baş etmek daha da zor olacak” şeklinde bir espri yapıldı. Bu sözlere, gayri ihtiyari olarak yalnızca birkaç saniye süren bir tebessümle karşılık verdim.

Yaklaşık beş saat süren bu manevi sürecin sadece o beş saniyelik anını cımbızlayarak, sanki şehidimize saygısızlık etmişim gibi yansıtmaya çalışanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

Bu vesileyle, başta Milaslı hemşehrim Şehidimiz Emrah Kuran olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.
    ...........................................
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 01:06.

Sayfa 2547/2548 İlkİlk ... 154720472447249725372545254625472548 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •