Benim yazı bir abartı ironisi , hiç bir konuda haddi aşmamak lazım, düşmanlığın bile bir hukuku var/olmalı, mafya bile mesela düşman ailenin ailenin eşini veya işe karışmamış çocuklarını hedef almaz...
Maalesef düşmalıkta insanlık sınırlarını aşıyor herkes bu ülkede.
Yezidden hiç haz etmem insan olan da haz edemez ama yorum yapmak istemiyorum..
Zehirlenen ailede kumpircinin, midyecinin peşine düşmüşler buraya kadar tamam, emme bu aile Bezmialem üniversite hastanesine gitmişler, anne ve babaya serum bağlanıp çocuklar Çapa hastanesine yönlendirilmiş.
Eğer midyecisi, kumpircisi bir şekilde zehirli gıda satmış dahi olsa, Bezmialem hastanesi % 99.99 suçludur, zehirlenmenin şaka olmadığını en iyi onların bilmesi gerekirdi.
Yahu olayı takip etmiyorum ama gözüme iliştikçe asabım bozuluyor, diyelim ki bu aile gıdadan orada zehirlenerek Mısırdan turist olarak uçak ile Bizansa geldi kumpirci, midyeci peşine mi düşecektiniz?
Doğrudan tedaviyi doğru dürüst yapmayan, Bezmialem hastanesi suçludur.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ondan gizli rüşvet işi çevirmişler, kızmış ,aldığınız rüşveti bana getireceksiniz talimatı var zaten..
https://www.youtube.com/watch?v=gzojGRARdQw
Başkanım ondan önce Türkiye'de kaç tane tıp fakültesi var hangisinde gerçekten yetişmiş uzman Dr var ona bak. Çin malı Dr ile sağlığımız zaten tehlikede. Eskiden 15 tane üniversite de kaliteli Dr yetişiyordu. Şimdi tıp fakültesi olmayan il yok. Siirt'te bile tıp fakültesi var. Ya da şöyle düşünelim ODTÜ İTÜ makine mühendisi rahatlıkla iş bulabilirken Selçuk üniversitesi makine mühendisi markette çalışıyor. Selçuk üniversitesi yine iyidir 60 diğer makine mühendisliği bölümüne göre.
TOKİ daha 100 bin konut projesini teslim etmeden 500 bin konut projesi başladı.
Yer İmleri