Likit fonlara yine çelme attılar,3 gündür limoni,altın fonu bastı gaza ama geri basabilir kar satışı için![]()
Likit fonlara yine çelme attılar,3 gündür limoni,altın fonu bastı gaza ama geri basabilir kar satışı için![]()
Takasbank: TEFAS’ta üye kuruluşlardan gelen talepler ve diğer organize piyasaların kapanış ve takas saatleri dikkate alınarak, TL nakit yükümlülük yerine getirme saati 15.00’ten 16.00’ya uzatıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Takasbank: Halihazırda uygulanmakta olan “aynı gün valörlü işlemlere ait talimat kabul son saati” (13.30) ve alım/satım işlemlerine ilişkin “netleştirme saati”nde (14.00) bir değişikliğe gidilmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yatırım fonlarına dikkat...
TEFAS'ta bazı fonların ödeme gecikmeleri Türkiye sermaye piyasalarında likidite baskısını artırdı. Varlık satışları borsadaki satış dalgasını tetikledi. Bir yatırım bankasında yaşanan tutuklamalar fon çıkış işlemlerinin geçici durmasına yol açtı.
https://x.com/blackswanfinans/status...16777923604977
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen hafta yaptığı satış hesabına geçmeyen varmı ? Banka dışı portföylerde olaylar devam eder mi acaba
Yer İmleri