Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 498/499 İlkİlk ... 398448488496497498499 SonSon
Arama sonucu : 3990 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben bu anketi iktidarın takip ettiğini düşünüyorum bu yüzden çözüm sürecinde yalpa yapıyor süreç anket oranlarına bakarsanız daha net anlaşılır.Chp de bu anketten ders almalı dava hikayesinden çıkıp güncel hayata dönmeli , gerekli liyakatli kişiler dahil etmeli partilerine ve ülkenin eksik konularıyla ilgili iktidar olurlarsa yapıcaklarını çözümlerini şimdiden anlatıp ikna etmeli .
    Hocam ekremle anlaşamadılar,
    Unutmayın oda Karadeniz li

2. Ondan sonra CHP için anlat dur..
    Bu da CHP li sanırım...
    Bunlarin yolsuzluklarini artık yazmaya useniyoruz da bunlar hala utanmadan CHP ye laf ediyor...
    .........

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan’ın Macaristan’da et ticareti yapan Green Farm And Trade Kft. adlı şirketin ortağı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye’nin 2023’te sıfır olan Macaristan’dan et ithalatı, son üç yılda 4 milyon kg’a ulaştı.

CHP milletvekili Erhan Adem skandalın belgesini açıkladı.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam ekremle anlaşamadılar,
    Unutmayın oda Karadeniz li
    Özgür özelin son istanbul ilçe mitingini dinlersen işçi kardeşim arka kapılar ardında konuşmalar mevcut ha anlaşılır mı anlaşılmaz mı o ayrı orada 2 konu var hala özel açıklık getirmedi Özel RTE aday olursan sandıkta seninle yarışırım diyor normal şartlarda Anayasaya göre olamaz değişmesi gerek , bu adaylık konusuna açıklık getirecekdir bu hafta ben aday olacağını düşünmüyorum zaman ve hedef saptırma olarak yorumluyorum diğer konu yine konuşmasında özür dile arkadaşlarımızdan aillerinden elini çekin bizde sizin aillerinize dokunmayacağız diye bir konuşma yapıyor ama daha bu sürece var şimdilik salvo olarak görüyorum nabız yoklama vs.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. işçi kardeşim çayını yada kahveni al içiyorsan bir sıgara yak sakin kafayla bu videoyu izle , şimdi bu adamların hesapları engelleniyor çünkü iktidar bu iddianamenin içinde olan biteni sağlık şekilde görmesini istemiyor , sorgulayan halk istemiyor ben onu anlıyorum artık .

5. Deniz Yavuzyılmaz gönderiyi yeniden yayınladı
    Deniz Yavuzyılmaz
    @yavuzyilmazd
    ·
    18s
    Kamuoyunun dikkatine sunuyorum!

Yaptığımız araştırmalar neticesinde;

AKP dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde;

‘Yeni Başkanlık’ isimli paralel bir belediye yapılanması tespit ettik.

Ayrıca, Vakıfların İktisadi İşletmeleri üzerinden ikinci bir paralel yapının daha oluşturulduğunu, bu yollarla, İBB’ye ait kamu kaynaklarının bu yapılara aktarıldığını belgeledik.

Vakıf yöneticileri, AKP ve İBB yetkilileri arasındaki ilişkiyi ortaya çıkardık.

İBB’nin bu mekanizmalar tarafından nasıl soyulduğunu yarından itibaren belgeleriyle paylaşacağız!

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    işçi kardeşim çayını yada kahveni al içiyorsan bir sıgara yak sakin kafayla bu videoyu izle , şimdi bu adamların hesapları engelleniyor çünkü iktidar bu iddianamenin içinde olan biteni sağlık şekilde görmesini istemiyor , sorgulayan halk istemiyor ben onu anlıyorum artık .
    Hocam okeye dönüyor lar artık..

7. Emlak şiddetle tavsiye ederim..

monster: the ed gein story

8. Şenol Babuşcu
    @senolbabuscu
    ·
    5s
    Yeni TÜFE Sistemi: Kağıt Üstü Enflasyon Tüyosu
    • 2026’dan itibaren yeni hesaplama

• Sepette gıda payı düşüyor, konut hesabı belirsiz.

• Gerçek enflasyon değil, rakam aşağı çekilecek gibi.

Bu durumda, etiketler değişse de fiyatlar düşmeyecek.
    Kağıt üzerindeki enflasyon makyajlanırken, maaşlı kesimin mağduriyeti büyüyecek.
    https://x.com/senolbabuscu/status/1989971536178995585

program tam çalışmadığı için siyasi belirsizliklerden dolayı 2026 yine en sevdikleri işi yapmak için onun çalışmasını yapıyorlar bu bilgiye göre.Yukarda sonar anketi koydumdu oradada yazdım bu kadar ekonomik sıkıntı varken nasıl hala %33 lerde diye bunun %50 si chp ve muhalefet partileri yüzünden %50 si ise sanılandan daha fazla kişi iktidardan nemalanıyor bence

Sayfa 498/499 İlkİlk ... 398448488496497498499 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •