Eğer köylünün kredi borcu varsa ziraatten arıyorlar akp ye vermezsen geri isteriz diye. Kredi faizi ayağına CHP li üstelik il yönetiminde seçmenin bile önceki seçimlerde verdiğini biliyorum. Kredi kartı ve kredi borcu olanlar hiç azımsanacak gibi değil. Ziraat Bankasıba sabahın köründe annesini babasını getirenler var kredi çektirmek için.
Ben anketlere inanmam. Şuan akp yi %30 üstü gösterenler kesinlikle şişirme. %20 üstü bile zor bana göre. Ama içeri girme korkusuyla oranlar oynanıyor.
PKK ile Suriye ordusu arasında çatışma çıktı: PKK'lılar takviye birlikler gönderiyor
Suriye ordusu ile PKK/YPG arasında Rakka'da çatışma çıktı. PKK/YPG'lilerin bölgeye takviye birlikler gönderdiği belirtildi
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Gökhan Günaydın
@gunaydingokhan
·
15 Kas
40 milletvekilinin diplomasının sahte olduğu iddia edilirken, TBMM sessiz kalamaz.
Tüm milletvekillerinin diplomalarının gerçekliğinin üç ay içinde teyit edilsin, varsa sahtekarlıklar ortaya çıkarılsın, milletvekillikleri düşürülsün.
Kanun teklifimiz
https://x.com/gunaydingokhan/status/1989708262170632643
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Sindoma temel & teknik analiz
borsa genelde sayfam mevcut.
vıop ta bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor yazılan yorumlar çok arkada kalıyor özeldende aynı sorular soruluyor zamanım olursa bu sayfada graflar bazı yorumlar paylaşıcam zaman zaman .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri