Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 132/132 İlkİlk ... 3282122130131132
Arama sonucu : 1055 madde; 1,049 - 1,055 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Cidden merak ediyorum cereyanlı otomobil sahipleri, yerel bölgelerde şarj istasyonu bulabiliyor mu? Şu gösterdiğim şarj istasyonu o da istasyon denirse 22 KW falan her halde, yerini bilmeyen biri bulursa bravo yani.
    Üstadım şöyle oluyor.

Zes, Trugo , Voltrun ….. gibi bir sürü şarj istasyonu markası var. Her birinin uygulamasında tüm istasyonları ve en yakın istasyonu gösteriyor.
    Ayrıca PlugShare diye bir uygulama var. Tüm markaların istasyonlarının haritada gösteriyor. Navigasyon ile yol haritasını çiziyor.

2. Geçmiş olsun Sn Egeduk.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Sn Egeduk.
    Teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım şöyle oluyor.

Zes, Trugo , Voltrun ….. gibi bir sürü şarj istasyonu markası var. Her birinin uygulamasında tüm istasyonları ve en yakın istasyonu gösteriyor.
    Ayrıca PlugShare diye bir uygulama var. Tüm markaların istasyonlarının haritada gösteriyor. Navigasyon ile yol haritasını çiziyor.

Ahanda telefonuma yüklenmiş 3 tane şarj aplikasyonu...

Bu da aplikasyonların gönderdiği yerlerden biri!

Konu sadece zaten Tavşanlı değil bir şekilde şarj istasyonunu bulurum, atıyorum Harmancıkta, Hisarcıkta, Seyitömerde, Dursunbeyde, Kepsutte veya Allahın cezası bir yerde fişi nereye sokacağımız?

Bir kere yolda kalsak, yengeniz o fişi benim tek deliğe sokar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Bu da bana aslında 3 km. uzaklıkta kendi şarj istasyonu olmasına rağmen aplikasyonun gönderdiği yer 76 km. var diyor, ulan orası 130 km. uzaklıkta...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tam bir ay önce ben de acillik oldum. Cumartesi akşam.
    İlk bir devlet hastanesine gittim. Dümenden bir tahlil yaptılar. Tahlil temiz diyip gönderdiler. Pazartesi prof randevusu alın bakarlar dediler.
    Gece 12’de sancılarım arttı duramıyorum.
    Başka bir devlet hastanesi aciline gittim. Saat 01.00’de giriş yaptım. Bir sedyeye yatırdılar. Acil doktoru, ilgili branş doktoru bakmalı birazdan gelecek dedi.
    Ağrı ve inlemeler eşliğinde tam 4 saat gelmedi doktor. Saat 05.00’de geldi.
    Eşim kavga ediyor bir yandan sancılarım artıyor. Acil doktorları beklemek istemiyorsanız başka bir hastaneye gidin diyorlar. Özetle öbür tarafa gittim geldim.
    Gelen doktor acil sorunu giderdi de ölümden döndüm. Buna şükrettik artık.
    Pazartesi özel hastaneye gittim, tahlil tetkiklerden sonra ameliyat olarak sağlığıma kavuştum.
    Paran varsa yaşarsın . Yoksa Allah yardımcın olsun.
    Geçmiş olsun hemşerim.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun hemşerim.
    Teşekkür ederim.

Sayfa 132/132 İlkİlk ... 3282122130131132

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz