hocam şimdilerde şirketler Türk ama gemiler hep yabancı bayrak. Bilmem nerenin bayrağı var. Ama personel full Türk. Bayrak taşımadıkları için bizimkilerin alacağı tedbirler ne kadar işe yarar bilinmez.
hocam şimdilerde şirketler Türk ama gemiler hep yabancı bayrak. Bilmem nerenin bayrağı var. Ama personel full Türk. Bayrak taşımadıkları için bizimkilerin alacağı tedbirler ne kadar işe yarar bilinmez.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Rusya, Türk gemisini ve enerji tesisini vurdu: Odesa'da tahliye ve elektrik kesintisi
Rusya, Ukrayna'da saldırılarını sürdürüyor. Rus güçleri, Ukrayna'nın Odesa bölgesindeki İzmail Limanı'na demirli, yaklaşık 4 bin ton sıvılaştırılmış gaz (LPG) taşıyan Türk gemisi ORINDA'yı hedef aldı.
Romanya'nın Plauru köyü sakinleri, Rus saldırısı sonrası alev alan geminin patlama tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
Rusya ordusunun Ukrayna'nın en büyük enerji şirketi DTEK'e ait Odessa'daki enerji tesisine düzenlediği saldırı sonucunda ise 36 bin 500 hane elektriksiz kaldı. Yetkililer, 4 bin haneye yedek hatlar kullanılarak yeniden elektrik verildiğini, 32 bin 500 hanedeki onarım çalışmalarının ise uzun süreceğini belirtti.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
gemi Türktür bandıra Maltadır,...bu durumda gemi Maltalı, ama personeli Türktür,...
bundan ziyade iş konuşur,...broker nereye deh derse gemi oraya, iş nereye gemi kaptan personel oraya,..
günlük navlun gemi LNG olduğu için diyelim ki 100.000 USD ,....
işte o nedenle iş varıp Taktiri İlahiye doğru yol alır,...
Kaldı ki LNG gemilerinde bir savaş olmasa dahi TEHLİKELİ MADDE gereği risk büyüktür, ücretler de ona göredir,...
yani bu personelin risk algılamasıda o nedenle zayıftır,...çünkü zaten riskin üstünde yüzüyorlar,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
bu uruslarda kafasına göre vuruyo bizi.
![]()
ABD’nin Rus gazını ikame planında ilk adım: Zelenskiy, Yunanistan ile LNG anlaşması imzaladı
Rusya önüne geleni patlatacak anlaşılan
Drone ile yapıyorlar
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Rusya dün gece saat 02:00'da vurdu yeni bir olay değil yani
Yer İmleri