Artan

45,32 10 18:10
176,20 9.99 18:10
20,14 9.99 18:10
81,55 9.98 18:10
90,50 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

26,64 -10 18:10
50,40 -10 18:10
4,43 -9.96 18:10
26,26 -9.95 18:10
10,50 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.718.614.181,40 18:10
6.933.504.972,47 18:10
6.649.086.491,22 18:10
6.265.564.086,85 18:10
6.096.634.471,25 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 528/533 İlkİlk ... 28428478518526527528529530 ... SonSon
Arama sonucu : 4258 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    ·
    1 sa
    Gelecek Partisi’nden istifa eden İstanbul Milletvekili Doğan Demir, CHP’ye katıldı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

HSBC ve UNLU 10 gündür yok piyasada

çünkü; mevcut yurtdışı koşullarında, robotları bağlarlarsa bist 10.000 de alır soluğu

o yüzden, bist düşmesin diye robotları işleme sokmuyorlar

''hele siz tutmaya çalışın, zamanı gelince fıkşırtmak üçün topuklarımız kıçımıza vura vura koşarak gelürüz'' diyorlar

3. Cloudflare'de yaşanan problem, X ve ChatGPT gibi bu sistemi kullanan platformlarda erişim sorununa sebep oldu

ABD merkezli bilişim şirketi Cloudflare'in sistemlerinde yaşanan sorun sebebiyle, şirketin hizmet verdiği Amerikan X şirketinin sosyal medya platformuna da erişilemiyor.

Dijital kesintileri raporlayan web sitesi Outage.Report'un verilerine göre, teknoloji devlerinden küçük ölçekli şirketlere kadar ağ yönetim ve siber güvenlik hizmeti sunan Cloudflare'in sistemlerine Türkiye saatiyle 14.35'te erişim sorunu yaşanmaya başladı.

Aralarında sosyal medya platformu X'in de olduğu Cloudflare'in hizmet sunduğu platformlar bu sorundan etkilendi. X kullanıcıları masaüstü cihazlardan siteye erişmek istediklerinde "Cloudflare'in ağında dahili sunucu hatası var." uyarısıyla karşılaşıyor.

Türkiye, ABD, İspanya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Polonya, Endonezya, Filipinler ve Birleşik Krallık'tan kullanıcılar X'e erişim sorunu yaşadığını raporladı.

Cloudflare'deki soruna bağlı olarak ChatGPT'de de erişim sorunu yaşanıyor. Benzer şekilde dünyanın birçok ülkesinden kullanıcılar ChatGPT'ye erişim sorunu yaşadığına ilişkin bildirimde bulundu.

Cloudflare'den küresel ağda yaşanan soruna ilişkin yapılan açıklamada, dahili bir hizmet bozulması yaşandığı belirtildi.

Bazı hizmetlerin aralıklı olarak etkilenebileceği belirtilen açıklamada, bunu düzeltmeye odaklanıldığı kaydedildi.

Cloudflare'den soruna ilişkin daha sonra paylaşılan güncellemelerde ise sorunun araştırılmaya devam edildiği, hizmetlerin düzeldiğinin görüldüğü ancak düzeltme çalışmalarının devam etmesi nedeniyle normalden yüksek hata oranlarının görülmeye devam edebileceği ifade edildi.

Sorunu gidermeye yönelik girişimler sırasında Londra'daki "WARP erişiminin" devre dışı bırakıldığı belirtilen açıklamada, Londra'daki kullanıcıların "WARP" üzerinden internete erişmeye çalıştıklarında bağlantı hatası görecekleri ifade edildi.

Açıklamada, sorunun tespit edildiği ve bir düzeltme uygulandığı aktarıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

4. 30 milyondan fazla web sitesi inmiş diyorlar. o değil de Crowdstrike %50 düşmüştü almamıştım bu da o kadar düşer mi

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    milan sunucuları hepten uçtu...
    Sıradan bir insan

5. Bahcesiz sen imrali ya gideceksin
    Yapmayın lütfen bu kadarı da çok ağır

Dosya burada

Peki giderim

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    30 milyondan fazla web sitesi inmiş diyorlar. o değil de Crowdstrike %50 düşmüştü almamıştım bu da o kadar düşer mi
    ben host olarak godaddy kullanıyorum aslında sorun yok internette..

yüksek hitli siteler sitemi güvenli trafikle korusun diye cloudflare dnsleri (gerçi sen daha iyibilin) kullanıyor. cloudflare uçunca sıkıntı oradan başladı.

patladı resmen.. şuan durdu.

cloudflareden alsam domainleri godaddy canavar gibim çalışıyor ama beklemek lazım.

7. Altın a ne oldu...SAVAŞ mı cıktı..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben host olarak godaddy kullanıyorum aslında sorun yok internette..

yüksek hitli siteler sitemi güvenli trafikle korusun diye clodflare dnsleri (gerçi sen daha iyibilin) kullanıyor. clodflare uçunca sıkıntı oradan başladı.

patladı resmen.. şuan durdu.

cloudflareden alsam domainleri godaddy canavar gibim çalışıyor ama beklemek lazım.

sitenin adını söyle de biraz hacim yapalım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 528/533 İlkİlk ... 28428478518526527528529530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •