Artan

96,80 10 18:08
21,78 10 18:05
15,62 10 18:08
52,75 9.99 18:05
38,52 9.99 18:08
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 18:08
9,50 -9.95 18:09
101,40 -9.95 18:09
8,53 -9.93 18:09
1,87 -9.66 18:08
Azalan Hisseler

İşlem

9.200.307.282,76 18:09
8.692.155.405,78 18:09
8.412.844.719,25 18:09
7.115.323.789,75 18:09
5.288.967.995,27 18:08
Tüm Hisseler
Sayfa 573/580 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon
Arama sonucu : 4633 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. A.... S... Suudisi 1 trilyon dolarlık anlaşma yapıyor paraya bak

Bistteki bütün hisseleri satın alır

Buradaki çok bilmişler de hala arapları savunuyor

Ulan Arap bile anlamış ne bok olduğunu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    net olan kafalar arayışta değildir... eğer kafanız net olsaydı pencerelerinizi güneşe kapattığınız gibi klavyenizi de kapatmış olurdunuz...
    özel ve genel hikayesinde daha önce buralarda tartışmalar oldu ve korkarım kimse kimseyi dinlemedi bile. bu yüzden gerçekten hidayet üzre olan biri bir amacı olmadıkça sizinle ya da benimle tartışmaz.
    siz cevap aramıyorsunuz sorduğunuz kısımlarda bile had bildirmeye çalışıyorsunuz ( gerçi bazen istisnalarına da rastlamadım desem yalan olur)diye düşünüyorum nedense. Sadece siz değil bir taife var hemen beni AKPlilikle suçlayıp giydirmeye de başlayacaklardır...

Köroğlu ben yiğitlik dersini itten aldım der. arayanlar için her yerde bir cevap vardır.
    ermiş olmanız kendinize göre doğru olabilir. sn Kuzu da kendisini en yüce evliyaUllah olarak lanse ediyor. iki ermiş geçinip gidersiniz ermiş arıyorsanız... Mehdi kısmı ise googlelayıp anlaşılabilecek bir tarz değil bence...
    benim yazım net ve tek birşeye odaklı..

sizin taifede de hep bu sıkıntı var..

işin içine perdeyi kattın.. akapeyi kattın.. (ne alaka) .. mehdinin tanımını google ile bağladın. oysa bu hidayete eren kişini tanımı .

köroğluydu .. kuzuydu.. keçiydi ottu samandı. )

ne anlatıyorsun ki sen ?

.................

çünkü bilmiyorsunuz..

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kırıldı mı cristmısss var mı artık?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence olucak çünkü vatandaş lık maaş ı çıkıcakmış, maaaşı düşük olanlar için, zaten TOKİ malum, birde Bahçeli kaşıyıp duruyor, seçim yakın sanki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,188
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Filistinde ölen masum insanlar en doğru ve gerçek örnektir

Masalla ülkeler ayakta durmuyor insanlar yaşamıyor

Hala Mehdiyi bekleyin

Nede olsa Google bilemez ne olduğunu ancak ülkenin içine ıçanlar bilir
    o filistinliler Tayyip bizi kurtarsın diyorlardı ( bir avuç settlementçiyi tükürükle boğmanız lazım demişti birileri onlara). biraz önce yazdım cuk oturdu hemen sınıflandırdın bravo...ülkenin içine sıçanlar ya senin gibilerse... o kadar sıçıldığı halde klavye dışında bir cacıkları yoksa ne olacak... biz eskiden salon sosyalistleri, lümpenler falan derdik bazı tiplere. şimdiki tweter lümpenliği ne şekildedi,r bilmem...
    var git yoluna senin gibilere laf atmadım atmam da...

5. Yahu insanlar ğöz ğöze iken anlaşamıyor kaldıki yazı ile anlatmak çok zor, hala anlamadıysanız zaten hiç değmez kırıp dökmeye

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bence olucak çünkü vatandaş lık maaş ı çıkıcakmış, maaaşı düşük olanlar için, zaten TOKİ malum, birde Bahçeli kaşıyıp duruyor, seçim yakın sanki
    Matbaayı gresle yağlamaya başlamışlardır. Yumucik yumucik…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Şartlar ve ortam ayarlanıyor zaten ama hala uyanmayan bir muhalefet var , bu kafayla giderlerse yine bıçak sırtı bir seçim olur .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,188
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    benim yazım net ve tek birşeye odaklı..

sizin taifede de hep bu sıkıntı var..

işin içine perdeyi kattın.. akapeyi kattın.. (ne alaka) .. mehdinin tanımını google ile bağladın. oysa bu hidayete eren kişini tanımı .

köroğluydu .. kuzuydu.. keçiydi ottu samandı. )

ne anlatıyorsun ki sen ?

.................

çünkü bilmiyorsunuz..
    "siz cevap aramıyorsunuz sorduğunuz kısımlarda bile had bildirmeye çalışıyorsunuz ( gerçi bazen istisnalarına da rastlamadım desem yalan olur)diye düşünüyorum nedense. Sadece siz değil bir taife var hemen beni AKPlilikle suçlayıp giydirmeye de başlayacaklardır."
    tekrar üstteki şahsın yaptığına da bakarsak cuk....
    tartışmak için bile belli kavramlarda anlaşılması gerekir. ben sizin merak etmediğinizi söyledim...
    kafanızın da net olmadığını... eğer gerçekten okuyorsanız bari anlamaya çalışsanız demek gerekiyor...

seviyeli bir tartışma ortamı olmuyor bir şekilde . bu yüzden ben çekiliyorum tabii ki kaşınan birileri olmaz ise...

Sayfa 573/580 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •