A.... S... Suudisi 1 trilyon dolarlık anlaşma yapıyor paraya bak
Bistteki bütün hisseleri satın alır
Buradaki çok bilmişler de hala arapları savunuyor
Ulan Arap bile anlamış ne bok olduğunu
A.... S... Suudisi 1 trilyon dolarlık anlaşma yapıyor paraya bak
Bistteki bütün hisseleri satın alır
Buradaki çok bilmişler de hala arapları savunuyor
Ulan Arap bile anlamış ne bok olduğunu
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
benim yazım net ve tek birşeye odaklı..
sizin taifede de hep bu sıkıntı var..
işin içine perdeyi kattın.. akapeyi kattın.. (ne alaka) .. mehdinin tanımını google ile bağladın. oysa bu hidayete eren kişini tanımı .
köroğluydu .. kuzuydu.. keçiydi ottu samandı.)
ne anlatıyorsun ki sen ?
.................
çünkü bilmiyorsunuz..
o filistinliler Tayyip bizi kurtarsın diyorlardı ( bir avuç settlementçiyi tükürükle boğmanız lazım demişti birileri onlara). biraz önce yazdım cuk oturdu hemen sınıflandırdın bravo...ülkenin içine sıçanlar ya senin gibilerse... o kadar sıçıldığı halde klavye dışında bir cacıkları yoksa ne olacak... biz eskiden salon sosyalistleri, lümpenler falan derdik bazı tiplere. şimdiki tweter lümpenliği ne şekildedi,r bilmem...
var git yoluna senin gibilere laf atmadım atmam da...
Yahu insanlar ğöz ğöze iken anlaşamıyor kaldıki yazı ile anlatmak çok zor, hala anlamadıysanız zaten hiç değmez kırıp dökmeye
"siz cevap aramıyorsunuz sorduğunuz kısımlarda bile had bildirmeye çalışıyorsunuz ( gerçi bazen istisnalarına da rastlamadım desem yalan olur)diye düşünüyorum nedense. Sadece siz değil bir taife var hemen beni AKPlilikle suçlayıp giydirmeye de başlayacaklardır."
tekrar üstteki şahsın yaptığına da bakarsak cuk....
tartışmak için bile belli kavramlarda anlaşılması gerekir. ben sizin merak etmediğinizi söyledim...
kafanızın da net olmadığını... eğer gerçekten okuyorsanız bari anlamaya çalışsanız demek gerekiyor...
seviyeli bir tartışma ortamı olmuyor bir şekilde . bu yüzden ben çekiliyorum tabii ki kaşınan birileri olmaz ise...
Yer İmleri