üstteki alttaki şahıs/şahıslar beni bağlamıyorki... benim yazıma alıntı yapmayacaksın ozaman)
![]()
üstteki alttaki şahıs/şahıslar beni bağlamıyorki... benim yazıma alıntı yapmayacaksın ozaman)
![]()
Son düzenleme : EMLAK; Bugün saat: 14:16.
vatandaştan alıp vatandaşa verilecek, her iki tarafta vatandaş olunca maaaşın adı da vatandaşlık olmuş,..
iççi kardeşim nickinden belli olduğu üzere sınıfsal olarak senin bilmen lazım, + değerden alınabiliyor mu bu para,...
mesele tamda burada,...zamanda tam buraya odaklı, buna rağmen bir türlü yapılmayan bir seçim,
vatandaşın birinin cebine eli sokmuşsun zaten, bakmışşsın orada para yok ve artık cep delik, öbür vatndaştan bu defa cebi delik vatandaşa,..ne oldu sonuç cebi delik vatandaş sayısı büyüdü,...
bir tık üstü adamdan bir tık altı adama transfer,..sanki kendi paralarını veriyorlar gibi bir de,
maaştan örtülü kesinti, maaşa örtülü zam,...
vida civata tutmuyor, dişliler sıyırıyor,..oynamadık, oynanmadık yer kalmadı,..kanun du yasaydı kevgire döndü, dönmek üzere,
teamüler artık laf ola beri gele, hal böyleyken sadece koltukta konfor aranıyor, aman koltuğa bir şey olmasın,..
koltukta kalmadı taht oldu artık,..aman tahta bir şey olmasın,...
ya seçim denilen bir şey var bu ülkede,...önce seçimde bir boy bos alınsın, kilo ortya çıksın şöyle bir, ondan sonra bu vatandaşlık işleri,
yoook vatandaşa söz söyleme sırası gelmesin, aman haa!
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Senin gibilereymiş
75 yıldır ülkeyi senin zihniyetin yönetiyor hala senin. Gibiler diyor
Klavye delikanlılığı sosyalisti diyor
Ben sizin gibi 50 milyonu getir boğarım eşeğin ötüne sokarım nefes alamazsınız
Ama dürüst olsan beni destekler haklısın dersin
Ama olmaz sizde biat herşeyi kapatır hırsızlığı cinayeti tecavüzü bunları yap ama Araplara tap
Neyse size laf yetiştiremem laftan anlamazsınız ama bir sarıklı ne dese eyvallah dersiniz
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
hindileri yarı fiyata çektim.. hala alan yok![]()
Bence cevap vermeyin, bunlarda herkesi herşeyi alaya alma hastalığı var, ayetle sabit. O yüzden birşey demek boş.
Ha burada takılan herkes zaten yaş ve seviye olarak yukarıda çoğunluk yarı profesyonel sayılır, kimsenin düşüncesini değiştiremezsin boş iş. Şurada Borsa yönü ile ilgili iki şey öğreniriz diye giriyoruz üstatlardan onlarda çok kalmadı, Sindoma vs birkaç grafik atıyor arada.
Bunlardan artı değer çıkmaz. Çıkmadığından varlık fonu da eldeki mevcut şirketlerin yekpare bir sepete konulması ile olmadı mı? Bu parti ilüzyon ve kelime oyunları partisidir. Bir bardaktan suyu öteki bardağa doldurur. Sürahi yapamadılar öyle bir dertleri de yok. Orta sınıf ülkeyi büyütecek kısımdı, alt sınıfı yukarıya çekemiyoruz madem dediler orta sınıfı aşağıya ittiler… aradaki arbitraj farkını da kene ceplerine aktardılar. Aynı borsamız gibi. Madem çıkartamıyoruz basalım o zaman dediler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıkıldım bu tür yazışmalardan artık yazmayacağım ne kadar sürer bilemem
Allah diyor haram yiyor sonrada beni dinsizlikle suçluyor
Borsa haram faiz haram tüyo almak haram haksız kazanç haram sonra ben müslümanım
Kalın sağlıcakla
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri