Artan

96,80 10 17:45
283,25 10 13:55
21,78 10 17:44
15,62 10 17:45
38,52 9.99 17:43
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 17:44
101,40 -9.95 17:45
8,53 -9.93 17:45
1,87 -9.66 17:45
3,23 -8.99 17:45
Azalan Hisseler

İşlem

8.682.789.999,98 17:45
8.281.257.172,23 17:45
7.433.928.509,75 17:45
6.588.184.147,80 17:45
4.791.582.617,92 17:45
Tüm Hisseler
Sayfa 578/579 İlkİlk ... 78478528568576577578579 SonSon
Arama sonucu : 4630 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. ons tutanlar,

önlerindeki iki güne dikkat etmeliler,

şu an için satışa açık ama satışı onaylamıyor,..

2 gün geçmesi sonrasında ise bu satış halen onaylamaz ise bu defa bu satış sinyalini kapatmaya çalışacak?

durum satışta ama satış yok, yani bu satışına hareket etmiyor/onaylamıyor, şimdilik askıda diyebiliriz,...

sıkıntılı biraz durumu saatlik te takip durumu anlamak için çözüm olabilir,...

dxy direncinde geçerse yükselişini sürdürür,..

sonuçta bu düşerken ons mütemadiyen yükseldi,...

faizler düşerken ons mütemadiyen yükseldi,

fed-Trump şimdilik faiz konusunda bir miktar geri adım attılar, Trump FED kararları ile kavga ortamını bıraktı ve bir miktar da olsa istediğini aldı,

bu boşluk hali DXY yi biraz cesaretlendirmiş duruyor,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Independent Turkish
    @TurkishIndy
    ·
    5d
    Türkiye'nin FIFA 2026 Dünya Kupası yolundaki ilk rakibi Romanya

📌Ay-yıldızlılar, Romanya'yı elemesi halinde FIFA 2026 Dünya Kupası'na katılabilmek için Slovakya-Kosova eşleşmesinin galibiyle deplasmanda karşılaşacak
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Independent Turkish
    @TurkishIndy
    ·
    5d
    Türkiye'nin FIFA 2026 Dünya Kupası yolundaki ilk rakibi Romanya

��Ay-yıldızlılar, Romanya'yı elemesi halinde FIFA 2026 Dünya Kupası'na katılabilmek için Slovakya-Kosova eşleşmesinin galibiyle deplasmanda karşılaşacak
    Romanyayı geçerse, gerisi gelir,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,186
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elektrik faturasında da var aynı durum.
    elektrik ve doğalgaz faturalarındaki durum daha hesapçı... kesinlikle zam yapmayacağız emmaaaaaa ben senin için şu kadar subvansiyon ödüyordum ya artık şu kadarlık kısmını ödemiyorum diyecek. biz de aman Allah zeval vermesin bizim için ne çekiyor diyecek ve kuzu kuzu zamsız ama subvansesi azaltılmış faturaları ödeyeceğiz...
    hastalıkta adam yumurtlamıştı emekliler ölmüyorlar onun için az zam veriyoruz diye

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    emekliye hesap soruyor... son dönemlerde biraz hastane işlerim oldu, yüce DÖVLETimizin güzide kurumlarından SGK sizin için şu kadar ödeme yaptık siz değilseniz arayın diyor...
    adam ya da kurum her ne haltsa ulan sana yıllarca prim ödedik doktora dahi gitmedik... şimdi bir geçmiş olsun de... hayır illa gözümüze sokuyor senin yüzünden para ödüyorum diye... tabii ki aman efendim Allah zeval vermesin dememizi bekliyorlar ama...
    Ustad bence devlet hastanesi dışında sağlık kurumları belki ek talep açıyorlar bunu kayda almak için yolsuzluk olmasın diye normal.

Ancak devlet hastanesinde ameliyat olduğunuzda da geliyor bu da ileride bu hizmetlerin bir kısmını milletten alacakları anlamına geliyor..

Bir nevi ufaktan artık biraz da sen elini cebine at bak biz şu kadar da para ödedik sana tarzı bir görüntü var bilmem doğru mudur? Görüntü öyle..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,186
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ustad bence devlet hastanesi dışında sağlık kurumları belki ek talep açıyorlar bunu kayda almak için yolsuzluk olmasın diye normal.

Ancak devlet hastanesinde ameliyat olduğunuzda da geliyor bu da ileride bu hizmetlerin bir kısmını milletten alacakları anlamına geliyor..

Bir nevi ufaktan artık biraz da sen elini cebine at bak biz şu kadar da para ödedik sana tarzı bir görüntü var bilmem doğru mudur? Görüntü öyle..
    ben 37 yıl prim ödemişim, ameliyat olmuşum başına bir geçmiş olsun eklemek çok mu zor... Bu adamların vicdanla zerre kadar alakaları kalmamış...
    Diyecek ki ey falan filan, geçmiş olsun sizin şu hastanede ameliyat olduğunuzu şu faturadan öğrendik? ..
    sonuna da şayet siz değilseniz arayın dese ne olur?

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben 37 yıl prim ödemişim, ameliyat olmuşum başına bir geçmiş olsun eklemek çok mu zor... Bu adamların vicdanla zerre kadar alakaları kalmamış...
    Diyecek ki ey falan filan, geçmiş olsun sizin şu hastanede ameliyat olduğunuzu şu faturadan öğrendik? ..
    sonuna da şayet siz değilseniz arayın dese ne olur?
    Doğru çok haklısınız, ama "insanlığın lüzumu yok"
    diye bir oyun vardı diye hatırlıyorum, başlık uyuyor.
    ......
    Kurt Kanunu diye bir geçmiş zaman dizisi izliyorum adamlar o zor şartlarda nezaketi ve usul erkan I bırakmamışlar, bu varoşluk ruhu heryeri ve her şeyi sardı...

8. Bloomberg de gazeteci ak ve mhp imralıya gidilmesi için komisyonda olumlu oy vereceklerini söylüyor.
    chp de olumlu oy kullanmasını beklediklerini söyledi komisyona yakın özel açıklama yapacakmış.
    yalnız sağ seçmen olarak bulunduğum şehirde 2 dönemdir benim gibi tepki oyu veren biri olarak eğer imralıya onay verirse hiç bir mecrada chp ve imamoğlu ile ilgili yorumlama yapmayacam hatta oy bile atmayacam bu kadar net gerekli mercilerinede yazdım.
    Ülkenin bu kadar konuşulması gereken sorunu varken bu işlere giriyorlarsa muhalefet görevi yapamıyorlarsa kendileri çalsın kendileri oynasın sokayım siyasete
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 578/579 İlkİlk ... 78478528568576577578579 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •