Artan

96,80 10 18:10
21,78 10 18:10
15,62 10 18:10
52,75 9.99 18:10
38,52 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 18:10
9,50 -9.95 18:10
101,40 -9.95 18:10
8,53 -9.93 18:10
1,87 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.206.423.441,02 18:10
8.692.155.405,78 18:10
8.601.463.799,25 18:10
7.116.026.478,55 18:10
5.292.127.368,89 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 566/566 İlkİlk ... 66466516556564565566
Arama sonucu : 4528 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Ee tmm sana gore nekdra satmis . Sor bir zahmet yat iliskilerine . Yada senn hesabin nedir . Benim hesabim 315 milyon tl . Senn ki.nedir .

Benim hesap etmeme gerek yok, şirket açıklama yapar öğrenirim, ama tahmin yapacak olsam bilançoyu açarak didiklerdim, daha önce defalarca yazdığım gibi bilançoya hiç bakmayı düşünmüyorum...

Ben alırım satarım, şirketin muhasebe işi benim üstüme vazife değil...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Eee ozaman 31 milyar lotun lot basi ederinin bir anlami yoksa niye yazmislar. Bugunde imzalamislar yani satmislar . Ozaman biz hicbir zaman bilemeyecegiz nekdra satildigini ����

Valla iyiymis. Sana gorede satis bedeli belli degil . Ama adamlar satis sozlesmesi imzalamis. Enteresan

Haberin tamamını okuyun sonra konuşalım, adamlar açık açık yazmış, şimdi ilgili kısmıda tekrar atayım ekran rssmi okuyun...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

4. Yatırımcıların yanıltılmaması ve Şirket'imizin pazarlık gücünün olumsuz yönde etkilenmemesi adına hisse satışı konusunda taraflar arasındaki müzakerelerin sözleşmenin akdi ile sonuçlanmasına kadar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında, 2025/33 karar no'lu yönetim kurulu kararı ile söz konusu bilginin kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmiştir.

Simdi ek yapmis . Umarim yanilan ben olurum . Adam anlasmis hisseleri devretmis simdide pazarlik.gucumuz bozulmasn diye soylemiyoruz diyor 🤣🤣 bence hicbir zaman ogrenemeyecegiz ne kdara satildigini

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Haberin tamamını okuyun sonra konuşalım, adamlar açık açık yazmış, şimdi ilgili kısmıda tekrar atayım ekran rssmi okuyun...
    Tmm umarim yanilirim . Ama is bitmis hisse devri olmus anlasma imzalanmis pazarlik.gucu ne daha . Hep bir oyun .

Umarim 120 milyon usd den asagi gitmez .

6. Şirketimizin de dahil olduğu Zorlu Grubu'nun uzun vadeli stratejik planları doğrultusunda , Şirketimizin sermayesine %100 iştirak ettiği bağlı ortaklığımız Gökçedağ Rüzgar Enerji Üretim A.Ş.'nin sermayesini temsil eden her biri 0,01 TL nominal değerde 31.583.503.586 adet payın tamamının, tüm hak ve borçlarıyla birlikte, yasal izinlerin alınması akabinde kapanış tarihinde, Hisse Alım Anlaşması'nda düzenlenen esaslara göre hisse satış bedelinin uyarlanarak ödenmesi kaydıyla, Rönesans Yenilenebilir Enerji Yatırım Anonim Şirketi'ne satış ve devrine karar verilmiş olup, taraflar arasında Hisse Alım Anlaşması 20.11.2025 tarihinde (bugün) imzalanmıştır.
    Yatırımcıların yanıltılmaması ve Şirket'imizin pazarlık gücünün olumsuz yönde etkilenmemesi adına hisse satışı konusunda taraflar arasındaki müzakerelerin sözleşmenin akdi ile sonuçlanmasına kadar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında, 2025/33 karar no'lu yönetim kurulu kararı ile söz konusu bilginin kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmiştir.
    Dengeli ve organik bir büyüme dönemine geçiş yapan şirketimiz; yenilenebilir enerji alanındaki yeni yatırımlar için kaynak yaratmak amacıyla portföy optimizasyon çalışmalarını sürdürecektir. Türkiye'nin en köklü ve güçlü gruplarından biri olarak bilançomuzu daha da güçlendirerek finansman maliyetlerimizi azaltacak ve odağımızda yer alan alanlara yatırım yapmaya devam edeceğiz.
    Konuyla ilgili gelişmeler mevzuata uygun olarak tam ve zamanında kamuyla paylaşılacaktır.

7. Milletin anası aglamis zaten yatirimciyi yaniltmayacakmis ulan 3 lira.hissen sanki 15.lirada taban tavan oluyorda milleti yaniltmiyor .

Valla benim gordugum adam en dipte tutup alici ariyor . Bedelli yapack . Wrenhouse isyan etti etti etmezse hepimize gecmis olsun .

8. Herkese iyi akşamlar...

Sayfa 566/566 İlkİlk ... 66466516556564565566

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •