Artan

300,00 9.99 18:10
10,46 9.99 18:10
4,74 9.98 18:10
29,14 9.96 18:10
436,25 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
20,70 -10 18:10
7,02 -10 18:10
191,70 -10 18:10
128,70 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.757.848.428,25 18:10
12.854.269.253,19 18:10
12.205.965.780,50 18:10
11.174.965.825,18 18:10
8.272.556.856,08 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Komisyonda 31 oya karar çıkıyor yarın
    ak-mhp-dem oyu zaten 31 yapıyor .
    özel tezgahı göremiyor onların oyuna ihtiyaç yok zaten baştan oturmamalıydı o masaya aslında masa değil tezgaha geldi şimdi komisyona dahil olmazsa dem tamamen ak-mhp kayıcak oranın bir nevi temelini attı , komisyona imralıya gitsin derse aldığı tepki oyundan belli kısmından olacak işin kötüsü kendi partisinde olan kürt kökenli millet vekili gitmek istiyor oradanda içerde sızıntı olacak bu yüzden diyorum kendilerini partilerini yenilemeleri gerek yarın ola hayrola bakalım ne karar çıkacak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Komisyonda 31 oya karar çıkıyor yarın
    özel tezgahı göremiyor onların oyuna ihtiyaç yok zaten baştan oturmamalıydı o masaya aslında masa değil tezgaha geldi şimdi komisyona dahil olmazsa dem tamamen ak-mhp kayıcak oranın bir nevi temelini attı , komisyona imralıya gitsin derse aldığı tepki oyundan belli kısmından olacak işin kötüsü kendi partisinde olan kürt kökenli millet vekili gitmek istiyor oradanda içerde sızıntı olacak bu yüzden diyorum kendilerini partilerini yenilemeleri gerek yarın ola hayrola bakalım ne karar çıkacak
    İlk oyu Chp kullandırırlar sonrada akp mhp olumsuz kullanır kabakda Chp ye patlarmı?

Bende başta katılmamalıydılar derip lakin orada da pkk lılar hakim gibi.yada bopçular.

Vatandaş zaten Tezgahda

TÜRKLER daha çok zor durumda kalacak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İlk oyu Chp kullandırırlar sonrada akp mhp olumsuz kullanır kabakda Chp ye patlarmı?

Bende başta katılmamalıydılar derip lakin orada da pkk lılar hakim gibi.yada bopçular.

Vatandaş zaten Tezgahda

TÜRKLER daha çok zor durumda kalacak.
    RTE meclise girmesini kim sağladı Deniz baykal , şimdi yeniden RTE aday olmasını Anayasa değişikliğinin yolunun açılmasını kim sağlıyor dışarda insnaların ailleri geçim derdinde , çıkamadı imralı-silivri arasındaki siyasetten iktidar bu seneryoyu bilinçli yazdı oynattı .6 ay önce imamoğlu davasından sonra burada şunu yazdım RTE muhalefeti hep kendi dizayn etti diye şimdi yine aynı şey yapılıyor görmüyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Komisyonda 31 oya karar çıkıyor yarın
    Sindoma asıl oyun 1960'lardan başlıyor bence..yıllarca Türk milliyetçileri mhpye oy verdi..bu partiyi kim kurdu ne amaçla kuruldu?Türk milliyetçilerini uyutmak için mi kuruldu? Dolaylı olarak Türk milletinin her türlü hainliğe alıştırılması için mi kuruldu?Amerika solcuların üstünden geçmek için mi kurdurdu?.. ilerde de ülkeyi bölerken lazım olur diye mi kurdu?..Alpaslan Türkeş bunları biliyor muydu yoksa kullanıldı mı? O ölünce neden bahçeli başına geçti ne amaçla orda duruyor?Neden imralıya gidecem diye bu pespayeliğe maşa oluyor?

Eğer hissettiğimiz gibiyse akpnin geçmişini biliyoruz mhp de onun truvası olmuşken üstüne de demli çay içilirken Türk milleti büyük bir kumpasta..bunu bozacak chp de olamaz..Allah sonumuzu hayretsin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •