şimdi benim çıkmam gerekiyor,...kolay gelsin herkese
şimdi benim çıkmam gerekiyor,...kolay gelsin herkese
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Burası bugun sakinse long pozisyon almış spotta hisse almış çok gözüküyor.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Long ve şortta ısrar etmeyenler iyi para kazanıyor..pala her yönü mutlu ediyor..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
aselsn dan sonra badem sporun en çok oynadığı tahtalardan dün bu yüzden dikkat çektik burada zamanında aselsn üzerinden de burada paylaştım piyasa makina ve fonlama ile dönüyor taze para yok vade sonu ve üzerine sene sonu fon kapanışları derken burada volilite olması ve dışardaki rüzgarı 10 gündür burada yazdım tikkat tikkat diye hala tikkat diyorum globaldede.
hele bir grafım var 10-15 işlem gününde daha netlik kazanacak o yukarı harekete başlarsa yeni türbülanslar beklerim ozaman geldiğinde paylaşım yaparım
bahadır özgür
@bahadir_ozgr
·
2s
İthal etten AKP Gençlik Kolları yöneticisi çıktı!
* Avrupa'dan ithal edilen etin 47 bin tonu, yani yarısı, Polonya'daki Polonia Beef adlı şirketten alındı. 10.8 milyar lira ödendi.
* Bu şirketin yeni kurduğu Polonia Beef Farm'ın hissedarlarından birisi ise AKP Gençlik Kolları MKYK'sından Halil Efe Tunç.
* Tunç, Kırmızı Et Üreticileri Birliği başkanının da oğlu. Halil Tunç, 19 Mart boykotları için 'hedef milli ekonomiyi çökertmektir' mesajını paylaşmıştı.
* Ayrıca ana şirketin ikinci büyük hissedarı da Okan Ataş isimli bir başka yatırımcı.
Alıntı
Halk TV
@halktvcomtr
·
6s
Yarısı Polonya’daki şirketten alınıyor: Hissedarı bakın kim? İthal etten AKP’li yönetici çıktı
Bahadır Özgür (@bahadir_ozgr) yazdı...
rezilliğe bak millet hala uyanmıyorsa diyecek birşey yok
Yer İmleri