bugün bir yatırımcı kuruluş yöneticisi konuşuyordu..temel analiz yapıyoruz işlemiyor teknik analiz yapıyoruz işlemiyor piyasa neyi fiyatlıyor bilmiyoruz..piyasanın bir dinamiği kalmadı üzülerek bunları söyleyeyim diyor..piyasa uzmanları şaşırmış durumda ky şaşırması normal tabi..
ülkenin siyaseti de bozuk borsası da bozuk eğitimi de bozuk adaleti de bozuk..neyi doğru ulan? sadece soygun düzeni sağlam işliyor..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
212-260-312 dirençler..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
chpnin gitmeme kararı sevgili palanın makinelerini bozdu..kafasında daha farklı şeyler vardı.. rakamlar orda hadi kıvır kıvır..![]()
Yer İmleri