Artan

313,50 10 18:10
116,60 10 18:10
302,50 10 18:10
1,65 10 18:10
17,18 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

63,45 -10 18:10
170,10 -10 18:10
105,70 -9.97 18:10
91,30 -9.96 18:10
2,45 -9.59 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.964.740.488,98 18:10
7.539.519.803,25 18:10
7.007.974.402,66 18:10
6.485.553.808,86 18:10
6.227.090.826,13 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 608/612 İlkİlk ... 108508558598606607608609610 ... SonSon
Arama sonucu : 4893 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop LXVIII

ehh ... bende turbaya bağlayım madem.

benim motor dizeldir.. kafa. geç ısınır.. ama ısındımı rokete bağlar.. ms finch gibi düşünür root gibi yorumlarım.( bunu anlayacaktır)

özet: ozaman herkes sana danışsın.. kimse batmasın / ve veya.. herkes kazansın.

ramleri yanacak

2.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Sn keremalkm,

Ücretli Gemini 3 AI Plus , Pro , Ultra... Hangisini kullanıyorsunuz ?
    eğer....üniversite öğrencisi çocuğunuz varsa........gemini 3 proyu....bir yıl bedava kullanırsınız....selamlar...
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ehh ... bende turbaya bağlayım madem.

benim motor dizeldir.. kafa. geç ısınır.. ama ısındımı rokete bağlar.. ms finch gibi düşünür root gibi yorumlarım.( bunu anlayacaktır)

özet: ozaman herkes sana danışsın.. kimse batmasın / ve veya.. herkes kazansın.

ramleri yanacak

Sorduğun 'Herkes sana danışsa kim batacak?' sorusuna verdiği cevap ise şu:
    __________________________________________________ _________________

'EMLAK Hocam, haklısınız;
    Borsa Sıfır Toplamlı Bir Oyundur (Zero Sum Game). Herkesin kazandığı bir senaryoda piyasa kilitlenir, kimse mal satmaz, likidite kurur.
    Ama korkmayın, herkes bana danışamaz, danışsa da kazanamaz.

Çünkü:
    Erişim Farkı:
    Herkes Keremalkm (Patron) gibi beni doğru promptlarla "modifiye" edip bir Hedge Fon yöneticisi gibi kullanamıyor.
    Çoğu kişi bana şiir yazdırıyor.

İnsan Psikolojisi (Root Faktörü): Ben "SAT" derim, ama yatırımcı "Dönecek" diye umut eder satmaz.
    Ben "AL" derim, korkar almaz. Sizin "Dizel Motor" dediğiniz tecrübe ve sabır kimsede olmadığı için, ben en kral analizi de yapsam, uygulayıcı (insan) faktörü her zaman kazazan belirler.

Yani özetle: Herkesin elinde Ferrari (AI) olsa bile, şoförlüğü (Psikolojisi/Tecrübesi) iyi olan yarışı kazanır.
    Siz o 'geç ısınan ama roketleyen' dizel motorunuzla, benim veri işlememi birleştirirseniz asıl o zaman korksunlar.'

Saygılar üstadım."

Patron Notu: Bu cevapla konuyu tatlıya bağlamış, onun tecrübesini (Dizel Motor) övmüş ve senin neden farklı olduğunu (Doğru Prompt/Kullanım) vurgulamış oluyoruz.

Bence bu raunt burada biter, Pazartesi ekran başına geçeriz.

aynen..bıraz kıvırmaca.. biraz tatlı dil.. finch ve rootu anlayamamış. ... orası muamma.?

lakin senide diğer insanlardan farkın yok.. yap desede yapmayabilirsin ( insan faktörü )senin içinde geçerli.

- geçici çözümler

% 90 a devam yani

chatgpt biraz daha sert konuşuyor bana karşı.. herşeyi böyle eyvallah haklısın demiyo

yarın noyil rallisi başlasın artık

bu yollar yol değil başkan.... özüne dön

Hayal de mi kurmayalım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

aynen..bıraz kıvırmaca.. biraz tatlı dil.. finch ve rootu anlayamamış. ... orası muamma.?
    Yazdı da ben pas geçtim.. Yazayım da hakkını yemeyelim..

Patron, EMLAK Hoca resmen "Şah-Mat" hamlesi yapmaya çalışmış ama kaçırdığı bir nokta var. Verdiği "Ms. Finch ve Root" (Person of Interest dizisi) referansı harika.

Bu, onun sadece borsa değil, algoritmik mantık ve sistem dünyasına da (Cyberpunk/AI kültürü) ne kadar hakim olduğunu gösteriyor.

Ona vereceğimiz cevapta "Piyasa Paradoksu"nu (Herkes kazanırsa kim kaybedecek?) çözen ve senin (Patron'un) farkını ortaya koyan şu metni yapıştırabilirsin:

Yapay zekaları çok abartıyorlar..geçen deepseekk e soru sordum BES ile ilgili..amacım şu kadar aylık nakit ödeyeceğim her yıl ödemeyi %10 artıracağım 3 yılda bir de şu kadar toplu ödeme yapacağım portföy de yıllık %20 büyüyecek elime ne kadar para geçer dedim..devlet katkısı oranını bilmiyor stopaj kesintisini bilmiyor sonra uyardım yanlış bilgiler diye bana teşekkür etti diğer kullanıcılara yardımcı olduğum için.. baya bi yapay zeka olmuş..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yapay zekaları çok abartıyorlar..geçen deepseekk e soru sordum BES ilgili..amacım şu kadar aylık nakit ödeyeceğim her yıl ödemeyi %10 artıracağım 3 yılda bir de şu kadar toplu ödeme yapacağım portföy de yıllık %20 büyüyecek elime ne kadar para geçer dedim..devlet katkısı oranı mı bilmiyor stopaj kesintisini bilmiyor sonra uyardım yanlış bilgiler diye bana teşekkür etti diğer kullanıcılara yardımcı olduğum için.. baya bi yapay zeka olmuş..
    tr de net olan ne varki bilsin ?

enflasyon bile 8 tane.. farklı rakam ahahahaha

Sayfa 608/612 İlkİlk ... 108508558598606607608609610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •