Kan emiciyle bu mubarek günde muhatap olmayayım .sadece allaha havale ediyorum onun adaleti şaşmaz
Kan emiciyle bu mubarek günde muhatap olmayayım .sadece allaha havale ediyorum onun adaleti şaşmaz
Arkadaşlar tabi burada nicklerini yazmayacağım onlarca arkadaştan teşekkür ve beğeni aldığımı belirteyim ,hepinize teşekkürler. Ancak bizim biribirimize teşekkürlerimiz hisse üzerinde görüldüğü gibi hiç bir işe yaramamaktadır.
şimdi size bir rivayetten bahsetmek istiyorum ; imam adamı karsı ile aldatmaktadır ,öyleki herkes köyde olayın farkındadır ancak utandıklarından ve pek iyi bir insan olan adamdan üzülmesin diye saklamaktadırlar. gel zaman git zaman bunu adamın oğluda öğrenir ve babasına durumu çıtlatır .adam sen sabret allah onun belasını verir der geçiştirir her seferinde ,oğlu dayanamaz bir gün minareye çıkar buğday döker basamaklara ,imam ezanı okur aşağı inerken buğdaylar bilye misali kaydırır imamı paldır küldür yuvarlanır ve geberir .
baba oğluna ya bak oğlum ben sana demedimmi sabırlı ol allah imamın belasını verir diye ,oğlu dayanamaz ben minareye buğday dökmeseydim daha çooook sabrederdik baba .oda anamızı bellemeye devam ederdi.
bu tabiki bir mesel ancak çıkarılması gereken ders var nedir derseniz ; bunlar yatırımcısını yıllardır üzdüler ve hiç kimse örgütlü olarak bunların karşısına çıkmadı genel kurula doğru dürüst katılıp bunlardan hesap sormadı bağırıp çığırmadı bunlarda köpeksiz köy nasılsa değeneksiz gezdiler.ve gezmeye ezmeye üzmeye yüzsüzlüğe devam ediyorlar bu gidişle daha çok devam edecekler.
yapılması gereken örgütlenip gerek SPK gerek CİMER i harekete geçirmek ayrıcaa toplanıp şirket genel merkezine gidip yüzlerine haykırmak taaaki doğru dürüst yönetim sağlayana kadaar yıllardır hakedilen bedelsizi almak için onlara arpalık olmaktan kurtarmak için
1- ben varım isteyenler sıraya girsin bir grup oluşsun
Hepinize sevgi ve saygılarımla
Bunlar genel kurula fazla katılım olmadığından soru soran yatırımcıyı bile dalga geçercesine azarlayıp susturabiliyorlar bu kadar saygıdan uzaklar ,anladıkları dilden cevap verilmeli .bunlardan daha cesur davranılmalı bunlar bir grup karşılarında binlerce yatırmcı olduğunu görmeli ve ayağını denk almalı başka yolu yok[/QUOTE]
Ne birlikte hareketi gardaş, şu kıç kadar formda bile bu ağzında sakız, kıçında kotla atletli İvedik modeliyle yatırımcısına geviş getire getire cevap verildi dedik diye Amerika’da üniversitede hocalar da kot giyiyor, geviş getiriyor şeklinde savunmaya geçip ivediğime laf söyletmem diyen sefilllll yaratıklarla mı eyleme geçeceğiz. Utanmaz arlanmazlar zulm ediliyor bu kağıtta, bunların niyetleri hep şeytani rahmani düşünmüyorlar dendiğinde her yerden yalıyorummm, buranın altı zinhar yok, ben bilirim kimse benim kadar bilemez modunda zoytarı işi YouTube videolarıyla şaklabanlık yapan tipolojiyle mi harekete geçeceğiz??? Bak dili kaçtı bir yerine gıkı çıkamıyor REZALETTT efendinin.. Bıldır yediğin hurmalar birgün seni tırmalar. Aleni kabadayılığın tenhada özrü olmazmış
Bugün aylık kapanış günü
2024 Mayıstan sonra hal bu bu videoyu izleyin
https://x.com/sduzyatanlar/status/19...210974352?s=46
![]()
"Ekmek alacakmış gibi davran ama asla fırının sahibi olduğunu bilmesinler!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Mikroba neden mikropluk yapıyorsun derseniz hiç bir anlam taşımaz hatta dili olsa size şöyle der benim işim bu mikropluk yapmak
egeen yönetimine ne kadar iyi yönetmiyorsunuz yatırımcınızı perşan ettiniz demekte aynı anlamda bir durum genel kuruldaki nobran tavırlarından belli ne diyorlar bize işimizimi öğreteceksiniz beğenmiyorsanız ayrılabilirsiniz
size zorlamı senet aldırdık derler karekter ve niyet böyle olunca burada yazılanlar boş spk ve cimerden inceleme istenilmeli gerisi boş
Bağlı ortaklığımız eat ege araç teknolojileri a.ş. Tarafından, toplamda 50.000.000-tl sermaye artışı kararı alınmıştır. Payımıza düşen sermaye artışı tutarı 40.000.000-tl olup, sermaye artışına iştirak edilmesine karar verilmiştir.kamuoyuna saygıyla duyurulur.işbu açıklamamızın ingilizce çevirisi kap'da yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Acayip dalga geçiyorlar.
Neyse
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ufak ufak kendime masallardan inat huyumdan az az alım yaptım.
6800 altıda karanlık dikkatli olsun ihtiyaçla buraya para bağlayanlar.
Bir bu bir siyaset vurur yatırımcıyı.
.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bağlı Ortaklığımız EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. tarafından, toplamda 50.000.000-TL sermaye artışı kararı alınmıştır. Payımıza düşen sermaye artışı tutarı 40.000.000-TL olup, sermaye artışına iştirak edilmesine karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi KAP'da yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Bizden sakladıkları paralarla kendilerini yeni şirket adı altında büyütüyorlar bize yansıyan bir şey varmı yok doğru dürüst açıklama varmı yok bu kurulan şirket şirkete olumlu katkı yapacak cümlesi bile yok çünkü çyle yazarlarza olumlu haber olur asla buna bile yanaşmazlar
özetle zehir zıkkım olsun babalarının akibetine uğrasınlar
Yer İmleri