sen nelere kadirsin, papa...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
oooo daha yazmadim.....yazsam....GERILIRSIN....
emme....eccik ucunu acayim.....
SADRAZAM URUS NEDIM PASA.....
PADISAH....ABDULAZIZ HAN.....cesarete geliyor....son 50 yildir....sadrazamlari atayan INGILIZ lerin istedigi adam yerine....
URUS NEDIM PASAY i sadrazam atiyor....
ve derhal....SEYHULISLAMA.....HALLI (tahtan indirilmesi dinen vaciptir) FETVASINI....INGILIZ YAZDIRIYOR....indiriyorlar...
PADISAHIN....BILEKLERINI KESIP OLDURUYORLAR....
URUS NEDIM PASANIN TEK SUCU....osmanli tahvillerine uygulanan faizi indirmesidir....
bu....koskoca padisahin bilekleri kesilerek oldurulmesine sebeb oluyor....
FAIZ deyip gecmiyeceksin....cok seye kadirdir....
devrimizde....URUS NEDIM PASA kimdir....veya kimlerdir.... ise....senin konundur.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yine banka ve holdingler
Gerisi tırıvırı
Berat olabilir
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri