Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 719/719 İlkİlk ... 219619669709717718719
Arama sonucu : 5752 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...53371&page=911

https://www.hisse.net/topluluk/showt...53704&page=110

Sayfalar bir bütün ..

Bazen geçmişe bakmak iyidir ...

Huzurlu geceler

https://www.youtube.com/watch?v=hD8O...&start_radio=1

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (4 üye ve 18 ziyaretçi)

mert45, berkimcans+, bozdogan82, zonkar
    Hayat hoş gerisi boş

Sevgili @mert45, haklısın eskisi kadar paylaşım yapamıyorum, çoğu yazılarıda kaçırıyorum, görmediklerim varsa da kusura bakmayın, çoğu zaman yoğun işlemlerim oluyor, pozisyon açıp-kapatıyorum, dalıyorum gidiyorum!

3. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Maşallah gelin gelin demek ki piyasa iyice moka sarmış. Sokun iyice gebertin piyasayı. Halka arz olmayan anonim şirket kalmayana kadar sokun peşinden de limitedleri… paralel borsaya devam.

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Maşallah gelin gelin demek ki piyasa iyice moka sarmış. Sokun iyice gebertin piyasayı. Halka arz olmayan anonim şirket kalmayana kadar sokun peşinden de limitedleri… paralel borsaya devam.

geçen bir tane halka arz fiyat tespit raporunu okudum. Adamlar değerlemeyi şuan bistte en absürt fiyatlamaya sahip firmaları örnek alarak yapmışlar.yani buradan şu çıkıyor daha halka arz aşamasında geçirecekler. Sonrasında da fiyat düşecek. 4-5 yıl önceki halka arzlarda ise daha mantıklı fiyatla arz ediliyordu, sonrasında alıp fiyatı 5-10 katına götürüyorlardı. asıl satışı patron oralardan yapıyordu.
    şimdi bununla bile uğraşmadan en yukarıdan arz ediyorlar.
    peki arza talep gelmemesi mümkün mü? pek değil, istemesek de bes fonlarımız, diğer tefas fonlarımız vb nedeniyle hepimiz dolaylı da olsa bu şirketlere ortak oluyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    geçen bir tane halka arz fiyat tespit raporunu okudum. Adamlar değerlemeyi şuan bistte en absürt fiyatlamaya sahip firmaları örnek alarak yapmışlar.yani buradan şu çıkıyor daha halka arz aşamasında geçirecekler. Sonrasında da fiyat düşecek. 4-5 yıl önceki halka arzlarda ise daha mantıklı fiyatla arz ediliyordu, sonrasında alıp fiyatı 5-10 katına götürüyorlardı. asıl satışı patron oralardan yapıyordu.
    şimdi bununla bile uğraşmadan en yukarıdan arz ediyorlar.
    peki arza talep gelmemesi mümkün mü? pek değil, istemesek de bes fonlarımız, diğer tefas fonlarımız vb nedeniyle hepimiz dolaylı da olsa bu şirketlere ortak oluyoruz.
    Olay fonları şişirme, mecburi alacak şekilde düzenleme, finalinde millete geçirme üzerine kurulu… tam ponzi… yılların şirketleri üç kuruşla fiyatlanıyor fonlar başını çevirip iki tane bile alamıyor. Varsa yoksa bu adilerin yapı şirketleri… bu kadar düşmanca bir yapı olmaz arkadaş… vatandaşın üç kurulunu birikimini göz boyayarak ellerinden alma sonra da genel müdürün cebine koyma…

7. Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 719/719 İlkİlk ... 219619669709717718719

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •