destek yatırım kimin
Web'de arama yapılıyor
0 sonuç
Destek Yatırım Kimin?Destek Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senedi aracılık hizmetleri, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi gibi faaliyetlerde bulunan bir aracı kurumdur. Şirketin sahiplik yapısı, Destek Holding grubuna bağlıdır ve ana hissedar Destek Yatırım Bankası A.Ş.'dir. Detaylar aşağıda (4 Aralık 2025 verilerine göre):Ortaklık YapısıAna Hissedar: Destek Yatırım Bankası A.Ş. (%100 sahiplik) – Şirketin tamamı bu bankaya aittir. Bu yapı, grubun entegre finansal hizmetlerini güçlendirir.
Destek Yatırım Bankası'nın SahipleriBanka, 2021'de kurulmuş bir kalkınma ve yatırım bankası olup, sermayesi 600 milyon TL'ye ulaşmıştır. Ana hissedarlar ve yönetim:Hissedar / Yetkili
Pay Oranı / Rolü
Açıklama
Destek Holding A.Ş.
%99,9999996 (yaklaşık %100)
Grubun ana şirketi; finans, faktoring ve yatırım alanında faaliyet gösterir.
Altunç Kumova
Yönetim Kurulu Başkanı, Kontrol Edici Ortak
Destek Holding'in hakim ortağı ve kurucusu. 1965 doğumlu, finans sektöründe 30+ yıl deneyim (Pamukbank, Oyakbank).
Özgür Akayoğlu
Yönetim Kurulu Üyesi & Genel Müdür
2007-2021 arası Destek Faktoring GM'si; bankanın operasyonel lideri.
Kerim Tosun
Yönetim Kurulu Üyesi & GM Yardımcısı
Finansal yönetimden sorumlu; 2014'ten beri grupta.
Azize Binnur Tosun
Kurucu Ortak
Kerim Tosun'un eşi; kuruluş sermayesinde rol aldı.
Özgür İlke Yerlikaya
Genel Müdür & Yönetim Kurulu Üyesi
2025 itibarıyla Destek Yatırım Menkul'de GM; İş Yatırım kökenli.
Ek Bilgiler:Grup Bağlantısı: Destek Yatırım, Destek Holding'in bir parçasıdır. Holding, Altunç Kumova tarafından yönetilir ve DSTKF (Destek Faktoring) gibi BIST şirketlerini kapsar.
Tarihçe: 2021'de BDDK onayıyla banka kuruldu, 2022'de faaliyetlere başlandı. Aracı kurum (Destek Yatırım Menkul), bankanın iştiraki olarak SPK lisanslıdır.
Güncel Durum: Bankanın toplam varlıkları Eylül 2025 itibarıyla 33,8 milyar TL'ye ulaştı; özkaynak 3,7 milyar TL. Grup, döviz işlemleri ve repo gibi ürünlerde rekabetçi oranlar sunar.
Bu yapı, grubun finansal gücünü yansıtır. Daha detaylı finansallar veya rapor için KAP'ı takip edin. Yatırım tavsiyesi değildir.
10 web sayfası
olaya sadece tera olarak bakmayın
[/QUOTE]
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri