Artan

5,94 10 18:10
28,40 9.99 18:10
40,06 9.99 18:10
38,96 9.99 18:10
440,50 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

389,25 -10 18:10
53,30 -9.97 18:10
642,00 -9.96 18:10
46,10 -9.78 18:10
10,41 -8.52 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.076.952.377,05 18:10
9.270.102.207,16 18:10
8.717.232.403,25 18:10
8.396.840.508,18 18:10
5.824.740.447,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 84/85 İlkİlk ... 347482838485 SonSon
Arama sonucu : 673 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. 12500 endekste milletin yediği kazığın %10 u cikar belki o da
    Kuzunun diğer köydeki topicinde bir efsane vardı
    Akp bofa aracılığıyla hisselerin içinden geçecek endeks 1 düşerse hisseler 3 5 düşecek diyen bir kral vardı

O topicin hemen hemen tamamı itiraz ediyordu bu duruma
    2 , 2.5 yıl sürüyor ort idrak süresi
    Ciddi zarar

2. 11.200 geçemiyor daha Emmim ... Bugün başlıyor yarın başlıyor... 12500 zor gelir bu gidişle...

ICINDE BULUNDUGUMUZ DURUM SUDUR....BORSA NE GULUYOR....NEDE OLDURUYOR....

iki gurup insan var borsada.....

biri biz....MALDAYIZ....

oburu ise ....MALSIZ VE CULSUZLAR....

gercek nedir....BU IKI GURUPTA MUTSUZ....BEN DEGILIM....

ben.....MALDAYIM.....6 ci aya girdik....9000 de mal aldik....

dusunuyorum....onumde 2 yol var....

1....SAT HERSEYI CIK GIT....

2.....MALDA KAL....ve surun.....

baska hicbirsecenegim yok.....

MALSIZ VE CULSUZDA mutsuz.....onunda fazla secenegi yok....

ceddimiz.....her iki gurubada....bir ATASOZU BIRAKMISTIR....

ikilmis gotun davasi olmaz.....

o bakimdan....bosuna ikildim....ikildim deyip aglamayin....turkiye piyasalarinda....HER KONUDA....BORSA...FAIZ.....DOLAR....TUM GOTLER IKILMISTIR.....mutsuzluk bundan....BUDA NORMALDIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

INGILTERE VE AVRUPA BIRLIGI.....ve UKRAYNA.....

URUS-AMERIKA BARIS GORUSMELERINDEN DISLANDI....

INGILTERE VE AVRUPA BIRLIGINE....trump....aynayi tuttu...bakin bakayim bu aynaya dedi....

baktilar....

TRUMP SORDU....ne gordunuz o aynada dedi....

onlari beklemeden cevapladi....BASIT AMERIKAN EYALETLERI....susun ve oturun yerinize....DIYE GURLEDI.

INGILTERE....

karadenizde turk kara sularinda iki urus yuk gemisene saldirdi....ukrayna ben yaptim dedi....

tukiyenin egemenligini ihlal etti....SANIYOR KI....turkiyede abdulhamid han hala yonetimde....onun doneminde bele seyler yapardi hep.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

birinin INGILTEREYE....yasin suresini okuyup.....suredeki....

kitabi....

"IMAM MUBIN" i hatirlatmasi lazim.....

o kitapta ingilizin sevaplari ve gunahlari yazili....

ve....

biz....

TURK MILLIYETCILERI....o kitabi....ezber etmis durumdayiz....URUSLA TURKU artik savastirman cok zor......diyoruz.

6. Emmi sanki bütün dünya düşmek ve reset atmak için Amerikan endekslerini bekliyorlar

Bizde enflasyon verisini önceden bilenler itina ile malları 11 bin üzerinde yeniden dağıttı

Bugünde düğmeye bastılar alttan almak için

Satmazsak bunlar Mansur Yavaşı bile Ekrem Başkanın yanına gönderir ) Demedi deme burası çetenin çöplüğü bizde rasyonellik falan yoğğğ

Bi yandan şu elliotçuların son dalga düşüş beklentisi 190-200 dolar endeks hep aklımda

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    degerli okuyucularim.....

TURKIYEYE BIR PARA YONETICI OLARAK BAKIN.....

bir AKUPE gozlugu...bir CUHAPE gozlugu....takarak bakarsan TURKIYE YI goremezsin....parti propagandalarini gorursun.....

NEDIR TURKIYE 2025 DE.....

turkiye 3 kitaya yayilmis buyuk bir askeri guctur....SURIYE....IRAQTA....LIBYADA....SUDANDA.. .SOMALIDE...ESKI FRANSIZ SOMURGELERI OLAN....MALI...NIGER...kafkasyada....ve balkanlardadir....

EKONOMIK....TEMEL VE STRATEJIK REALITILERI NEDIR....

TEMEL OLARAK....85 milyon insan turkiyede....15 milyon insan suriye....libyada....kuzey iraqta olmak uzere toplam 110 milyon insana....turk lirasi....turk ekonomisi....turk ordusu ile hizmet vermektedir....

EKONOMIK OLARAK.....2025 DE....toplam GDP si....1.3 trillion dollars....yillik buyumesi....yuzde 4.8....gectigimiz kuarterda...yuzde 1.6 buyume gosterdi.....uyguladigi yuksek faizli ORTODOKS EKONOMIK PROGRAMA RAGMEN....hala en hizli buyuyen ekonomidir....cin haric.

evet....2022 de enflasyon yuzde 85 di....evet simdi bu....yuzde 42 ye dustu,,,,yani cok hizli bir dusus....

ozel tuketim buyumeye yuzde 3.6 katki yaparken....yatirim yuzde 8.8 buyuyerek ilave katki vermis....yuzde 2.2....insaat yuzde 11 buyuyerek oda katki saglamistir.....

benim baktigim yerden bakarsan.....burada....COKEN BIR EKONOMI YOKTUR....tam tersine....kendisini TRANSFORMAYONA ugratarak.....yeniliyen bir ekonomi vardir....

TRANSFORMASYONUN MOTORU KIMDIR.....SAVUNMA SANAYIII....

savunma sanayii....2024 de....7.1 milyar dolar getirdi...yuzde 29 buyudu...180 ulkeye ihrac ediliyor...hedeflen ise 100 milyar dolar....

turkiye....dunya drone ihracatinin yuzde 65 ine ulasti....altay....kaan yolda....air defense yolda....

STRATEJIK REALITELERI....turkiye bu 180 ulkeye yaptigi....savunma sanayii ihracati ile....AMRIKI VE ISRAEL SILAH SANAYILERINI BALTALAMAKTADIR.....sattigi hersey onlardan cok ucuz....ve daha kalitelidir....

DUNYA BANKASI....turkiyenin buyume tahminini....yuzde 2.6 dan....yuzde 3,1 e revize etti...

SUAN....TURK FIRMALARI suriye yi yeniden insaa ediyorlar....QATAR VE SUUDI PARASIYLA....16 MILYAR DOLAR IS ALDILAR...

tamam....evet....turk halki....enflasyon ve dusen gelirleri nedeniyle ezilmektedir.....EMME....TURKIYE SAHLANMAKTADIR.....

BORSA ISE....

HALKLA ALAKALI BIRSEY DEGILDIR.....SAHLANAN TURKIYE ILE ILGILI BIRSEYDIR.

ONEMLI NOT....yorumlarimi yazarken....tarafsiz....sadece gerceklere bakarak....yazarim.....hedeflerimi verirken....BENI BU BILGILER YONLENDIRIR....laga luga degil....MATEMATIK....RAKKAMLAR.
    yazilarimi okurken....yazdiklarim seylere bende inaniyorum saniyorsunuz.....

hayir....ben inanmiyorum....ben....eldeki....RESMI IDEOLOJIYI....ANLATIYORUM.....

O KURUMLARI ile ilan ediyor....ben lan ettiklerini derleyip asiyorum....

tum yazilarimda.....HEDEF FEYZA-2 yi....ilizyon ekonomisi-2 nin sagliyacagini...IMA EDIYORUM....

nasil ki.....HEDEF FEYZA-1 i.....ILIZYON EKONOMISI-1 sagladi....NAS YANI....

DOLAR....son aylarda yuzde 1 filan artiyor....2026 sonu ise....48 tl deniyor....

TURK LIRASI BOLLASMIS....EKONOMI BUNUNLA BUYUMUS....DOLAR ARTMADIGI UCUN....DOLAR BAZLIDA....MILLI GELIRIMIZ ARTMISTIR....KISI BASINA 18 000 DOLAR OLMUSTUR....

ILIZYON NEREDE KUZU.....DOLAR SABITTE....

NE DEMISTIM.....

netamali ve sikintili bir doneme giriyoruz.....DOLAR SABIT DONEMI....

BORSA CIKAMAZ....TAHVILE GIDIYOR PARA....11 ARALIK MIYAD OLABILIR....degilse....biz daha cok surunecegiz.

Sayfa 84/85 İlkİlk ... 347482838485 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •