Hiç bir şey olmaz en azından bu aralar. Legal olmaktan kolay ne var bu işlerde. Mesela link atmışsın orada T adlı kişi yapay piyasa mı yaratmış sadece? Orada yapılanın ya da başka hisselerde yapılanların yanında lafı olmaz. O ona çok nazikçe uyarı ifadeye çağrıldı akıllanmadı demek. Şöyle düşünün bu adamlar sadece bir tarafla çalışmıyor bu işleri yaparken. Şartlarda anlaşırlarsa herkesin işini yapıyorlar.
Şöyle bahsedeyim o kişi bir enerji şirketinde 1,5-2 sene önce bir hayat emeklilik a.ş ile bir hissede bir iş yaptılar. Şirket % 5 ve 10 pay sınırını aşınca kap gelmedi. Bende o hayat emeklilik şirketinin açıkladığı kaplardan yakaladım detayı. Sen hangi köyü soruyorsun. Kurcalayayım dedim bana uyarı geldi çok kurcalama diye. Bende T kişisi hisseyi sattı diye ilk kap gelince yapıştırdım geçtim.
Maalesef sürekli iyi takip edeceksin işini düzgün yapacaksın yoksa seni kendinden başka hiç kimse koruyamaz bu piyasada.
Bilmiyorum gizli kapaklı şunları yazmam bile doğru mu ona bile emin değilim.Belki başıma iş açılır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri