BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
bu arada bb79 çoğu düşüncelerine katılırım ama ezan, ve tek bir din yönde saplanıp kalman iyi birşey değil bana göre.
bana göre böyle.. senin bileceğin işler.
dinler felsefi bir kavramdır bence.. bu düzeyde tartışılabilir. tüm dünyada da böyledir.
diğer türlü haklı olsan bile haksız duruma düşersin.
lakin kimseye nasıl düşeneceğinede karışacak halim yok.
![]()
İt sadece havlar
Şikayet edecekmiş içeri attıracakmış
Kanun korucular sizsiniz ya ötersiniz böyle ancak
Adaletli olsanız suçluya suçlu derdiniz
Bu kadar haksızlığa önce inandığınız Allah'ınız isyan eder sizden başlardı temizlemeye
Ama sizde biliyorsunuz ne olduğunu
Köpekler neden 5-6 taneden aşağı doğurmaz
Hımmmm
Hadi başka kapıya
Diyanetçi Ali ERBAŞ eşinin hac sayısını bir sor bakalım Müslümanların hakkına giriyormu belki azıcık vicdanın sızlar
Gerçi şikayetçi olsan hapse atarlarmı oda muamma
Milyonlar sıra beklerken Ali Erbaşâ€™ın eşi 'özel vize' ile 7. kez hacı oldu
Milyonlarca vatandaş, kontenjana takılıp yıllarca hacca gidemiyor. Ancak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşâ€™ın eşi Seher Erbaşâ€™ın “özel vize’ ile 7. kez hacca gittiği ortaya çıktı. Seher Erbaşâ€™ın 7 kez de Umre’ye gittiği öğrenildi.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (19 üye ve 26 ziyaretçi)
mert45, afl, balbatros, bb79, çıtak+, D83, EMLAK, GİZEM-TRADER, indregandi, katırcı_bedri+, kiraz, ozzy, peyda, rasit, rean, sindoma53, Tince, tovbekar+, tyler001
---
Yarın alem yok bu sebeple bu gece duble alem yapmam lazım
12430 bir porsiyon long devam ..
Değerli Palişkooomun şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler
https://www.youtube.com/shorts/y4-eR5a9Cew
----
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 35 kişi okumaktadır. (14 üye ve 21 ziyaretçi)
mert45, afl, Bear_Bull, Cautionary+, çıtak, EMLAK, indregandi, katırcı_bedri+, kiraz, loto, mistyimage, ozzy, suheyl, tyler001
Hayat hoş gerisi boş
Çok tahrik var bende de bu konuda agresiflik istemeden de olsa ağır konuşuyorum
Haklısın
bu arada bugün sahneye çıkan dansöz abka dır bende inandım artık
Onun lâ çok güzel yol alacağız
Matematik ikincisi mi neydi
Ağzını toplayıp
Günahlarını eksiltip
Çok parçaya bölmeden
Onu çarpacağım
Birebir ama araya kimse girmesin
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Zelenskiy: Bu hafta kan dökülmesini durduracak kritik gelişmeler olabilir
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, savaşın sona erdirilmesi amacıyla hazırlanan barış planında son aşamaya gelindiğini belirterek, “20 maddelik temel belgeyi yakında ABD’ye sunacağız” dedi. Zelenskiy, “Bu hafta barış adına yeni haberler gelebilir” ifadelerini kullandı
Bak birader mutlak bir önyargı ile bakıyorsun.İSLAM ÖYLE DEĞİLDİR.İSLAMda hırsızın eli kesilir(tüm temel ihtiyaçlarını devlet karşılamak zorundadır).İslamde esrar satan idam edilir.Akraba korunur ama meşru ve haklı olduğu zaman.
İslam ve hatta dinler ahlaktır.Ama sen İSLAMIN TEMSİLCİSİ(peygamber) olmayan şahısların islama aykırı olan rüşvet -hırsızlığını islamın ilkesiymiş gibi gösteriyorsun.O o şahısların günahıdır ve ilkesizliğidir...
Ama sürekli İSLAMA-DİNLER hakaret için bahane arıyorsun.Din birileri için ailesinden bile önce gelebiliyor.Hassas konuları kaşıyıp forumu proveke ediyorsun.
Bir ara ezana taktın..Sonra seçmeli KURAN dersine taktın.Seçmeli KURAN 2 saattir.İsteyen yollar.
Sen, hristiyan ülkesine gidip pazar günkü ayine laf etsen oracıkta seni yuhlarlar.Üstelik bu toplum 5 nesildir sekuler eğitimle büyütüldü eğer yanlış-hurafe tarikatlere yöneldiyse ve dinini yanlış öğrendiyse orada sisteminde sorumluluğu var.
Dine laf etmek sen de refleks oldu.Büyük ihtimalle hayatta ulaşamdığın hayallerine engel olarak bu siyasi ktidarı gösteriyorsun oradan da din ile ilişkilendiriyorsun.Ama burada dinin sorumluluğu yok.
https://x.com/i/status/1984965556756193390
Yer İmleri