Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 872/925 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922 ... SonSon
Arama sonucu : 7393 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    iş şu,....

dünyada silah sitemleri değişiyor,...

konvasiyonel silahlar demode olacak, bunların yerini

rail gun(elktro manyetik top) ve laser teknolojileri alacak,..

konvansiyonel silahlar karbon devrinin,...karbon petro dolar üretti konvansiyonelde bunu korudu,..bu halen devam ediyor,..

çünkü petro doların yakılması lazım, yani dolar gömülecek yer arıyor, ...bunun başında da silah sanayii geliyor,...

bu şu demek karbon bitecek dolar bitecek, bu doları sistmden çekenler bunu başka bir şeye dönüştürecek(kripto olabilir belki, belki yeni bir para sistemi) bunun içinde savaş çatışma gırla gitmesi gerekiyor,

altında hem çatışma ortamından besleniyor hemde yeni için hazırlık yapıyor,...yani hangi ülkenin kaç kilo altını var,

şu olmaz ilk etapta x lab ın kurduğu coini kabul et,...ülkeler mutlaka bir araya gelir ve masaya bir varlık koyarlar bu muhtemelen yine altın olur,..

şu anki silah sistemlerinin alayı ötük sistemler yani, yarın bu gün geçerlilikleri kalmayacak,...
    Geride yazmıştım...

"Biz Level 1 düzeyinde elektronik devre üretebilen ülke bile değiliz oysa...
    Burada 'bir iş' var ama..."

Biz yazılım üretebilen bir ülke de değiliz...
    Sensör de üretemiyoruz, hatta transistör bile... Maalesef.

TOGG da dahil, ürettiğimiz her yazılım içeren araç, başka bir üreticinin platformu üzerinde çalışıyor. Yine maalesef.
    Ki savunma sanayii tamamen yazılım artık.

Özgün bir platforma, işletim sistemine(core-çekirdek) ihtiyacımız var.
    İsrail'in patlattığı telsiz ve çağrı cihazları daha dünkü olay.
    Çin geçen Starlink'in tüm uydularına erişimi kapattı örneğin test ettiği bölgede.
    Neyse... Zaten biz toplum olarak
    -"Ramazan'da sakız orucu bozar mı?"
    -"Namaz kılarken öndekinin götüne bakmak mekruh mu?"
    meselesini çözemedik henüz.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Geride yazmıştım...

"Biz Level 1 düzeyinde elektronik devre üretebilen ülke bile değiliz oysa...
    Burada 'bir iş' var ama..."

Biz yazılım üretebilen bir ülke de değiliz...
    Sensör de üretemiyoruz, hatta transistör bile... Maalesef.

TOGG da dahil, ürettiğimiz her yazılım içeren araç, başka bir üreticinin platformu üzerinde çalışıyor. Yine maalesef.
    Ki savunma sanayii tamamen yazılım artık.

Özgün bir platforma, işletim sistemine(core-çekirdek) ihtiyacımız var.
    İsrail'in patlattığı telsiz ve çağrı cihazları daha dünkü olay.
    Çin geçen Starlink'in tüm uydularına erişimi kapattı örneğin test ettiği bölgede.
    Neyse... Zaten biz toplum olarak
    -"Ramazan'da sakız orucu bozar mı?"
    -"Namaz kılarken öndekinin götüne bakmak mekruh mu?"
    meselesini çözemedik henüz.
    aynen üj bej dolarda biz yakacağız, ha arabanın egzosundan sallamışşsın, ha silaha yatırmışşsın,..ama savunma sanayii deyince herkesin boynu kıldan ince,

buradan aselsana geri dönersek işte oyüzden blue chip,..

ama bu aşğı basılmaz demek değil,...borsa bu,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

gönaydın dün akşama doğru biraz çalışıp yatmıştım benden sonra gizemli trol. ama göd olmayan abka yine heryere orta çağ zihniyetini yaymış.

bir sürü salya bırakmış..eheh

en çok takınılan nokta .. eee bilim insanları hala labrotuarda hücre bile oluşturamıyor.

el cevab.. bilime bilim denmesinin nedeni nedir ? bilimin en temel kanunu nedir ? yani birşeyin kanun ve kesin olmasını sağlayan şey nedir. ??

aynı şartlar altında aynı sonuçları vermesi ilkesidir.

evren 13.5 milyar senedir var.. sen bu geçmiş 13.5 milyar seneyi. sırası ile aynı şartlar altında labaratuar ortamına taşıyabilir misin ?

imkanı yok.

matemetikte zaten ortada bir olasılık varsa.. dünyada... tüm olasılıklar zaten gerçekleşmiştir veya gerçekleşecektir.

bir canlının oluşumu olasılık olarak oluşması zaten bu kadar küçükse.. zaten canlı oluşmadı sende olmazdın. )

niye kendini inkar ediyorsunki .

bunlar ortaçağda kaldı.

asıl soruyuda sorayım...

bilim insanları labaratuarda bir canlı üretmeyi başarsa..

allah yok muş meğerse.. diyecek misin ? hayır demeyeceksin.

ozaman neden eften püften argümanlarla zihinleri karıştırıyorsun.

tüme varım rezilliği... tamam tüme varalım... lut kavminin başına gelenler. misal.

hemen varalım tüme.. lut kavminde ne olmuştu tam bilmiyom.. ama bildiğim kadarı ile erkekler erkeklerle ilişkiye giriyordu ana konu bu benim bildiğim. lut kavmi kaç kişi .. diyelim o tarihte 500 bin kişi misal atıyorum..

şuanki dünyada ise.. lut kavminden girilen ilişkinin 100 bin katı var belki.

niye kafamıza daş yağmasını geçtim.. plastik veya pamuk helvadan ponçik toplar bile yağmıyor ?

al sana tüme varım... tüme varımı böyle gödden uydurursanız kafanıza göre kullanırsanız dötünüze girer bu ilke

eheheh

bırakın bu aptal argümanları..

diğer saçmalıklardan biride bilimi beğenmemeleri.

ama tanrıyıda hep bilimsel ilkelerle savunuyor olmaları..

yeni yayınların tümüne bak.. efem kuantumdan hikayeler serisi... kuyantum diyen ağzını yerim senin

kuantum diye birşey varsa sen bunun k sini bile kafirler dediğin adamlardan öğrendin yahu.

madem bilimciler yalan söylüyor.. tanlarınızı neden bilimle bilimsel ilkelerle labaratuarmış bilmem neymiş katıp katıştıyorsun.

bilim insanları labaratuarda tanrıda üretemiyor

demekki tanrı yok.. bak tüme vardım gene .

6. Emlak good morning

Bırak konuşsun sözde bilimsel açıklamalar ile Arap zihniyetini millete yamamaya çalışıyor

Konuşsun eninde sonunda anlayacak ne olduğunu aslında farkında ama lanet olsun içindeki insan sevgisine
    Oda onun hastalığı bana göre

Menfaat var o gözle bakıyorum cahillik kısmını geçmiş
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Emlak good morning

Bırak konuşsun sözde bilimsel açıklamalar ile Arap zihniyetini millete yamamaya çalışıyor

Konuşsun eninde sonunda anlayacak ne olduğunu aslında farkında ama lanet olsun içindeki insan sevgisine
    Oda onun hastalığı bana göre

Menfaat var o gözle bakıyorum cahillik kısmını geçmiş
    bu salaklar yüzünden millet atayiz oluyor.. kültüründen kopuyor.

kimsenin inancına karışmak olmaz ama şöyle bir durum var.. olaya felsefi gözle bakamıyorlar atayiz olanların altyapısı yok. atayizlik inançlı kesimlerin dediğiyle ben inanıyorum demekle olacak birşey değil.

ben inanmıyorum yaa artık diyen birinin tek seçeneği ateistlik çünkü.. onuda bilmeden oluyorlar alt yapı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,056
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

şuanki dünyada ise.. lut kavminden girilen ilişkinin 100 bin katı var belki.

niye kafamıza daş yağmasını geçtim.. plastik veya pamuk helvadan ponçik toplar bile yağmıyor ?

eheheh
    geçen bizim burda pembe pampik yağdı ..o sayılmazmı

Sayfa 872/925 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •