yine aselsn la piyasa yapıyorlar xtüm dolar bazlı %60 yapmış spk bu yüzden oraya ses çıkarmıyor pıst 100 %24 yapmış 2025 de takip ettiğim grafa göre bunun büyük bölümü aselsn ait yani ABD borsasının 7 li atı na karşılık bizimde asoşumuz var![]()
yine aselsn la piyasa yapıyorlar xtüm dolar bazlı %60 yapmış spk bu yüzden oraya ses çıkarmıyor pıst 100 %24 yapmış 2025 de takip ettiğim grafa göre bunun büyük bölümü aselsn ait yani ABD borsasının 7 li atı na karşılık bizimde asoşumuz var![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
yaa
savaşın olduğu ukrayna'dan getirilen kız çocuklarına, Antalya'da otellerde tecavüz etmişler... hamile kalanlar olmuş
savaş mağdurunu, çocuğu koruyacaklarına... menfaat elde etmişler
bu nedir bildin değil mi
belki yeni bir insan yaparlar da, dünya bizim gibi pisliklerden temizlenir.
herşey tersi ile mümkün.. bilim insanı bütün bir insana benzeyen canlı yapamaz ( şimdilik )doğdurudur. ama okyanustaki de dahil tüm canlıların sonunu getirecek bombayı üretmiştir..) var eden tanrı ise yok eden insan. !!!
kıyamet dediğin şey bitenecik kırmızı düğmemiymiş şimdi ??
al sana gerçek bilim.
ne yani tanrılar bunu akıl edememişmi ?
sen tanrını laboratuar ortamındaki bilim adamının eline mi bıraktın masaya yatırdın onu . ?
varlığını yokluğunu sadece .. eeeeeeee bilim insanları hücree üretemiyaah demekki tanrı var. la mı tanrı var veya yok.
böyle salak argüman mı olur.. sen tanrılarla başak mı geçiyorsun.
ne cahil arguman bu.
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
12s
�� “Asgari ücrete yüzde 20 zam verilmeliâ€
��ï¸Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük:
“Geçen sene yüzde 40 enflasyon vardı. Bu sene enflasyon yüzde 31. Eğer yüzde 30-40 verirse tüm masraflara yansır ve enflasyon yüzde 60’lara gelir. Enflasyon düşsün istiyorsak asgari ücretin yüzde 20-25’in üzerine çıkmaması gerekir.â€
https://x.com/tgrthabertv/status/1998840536212627469
herşeyi bilirler ama bir gün çıkıp KONFOR ları için konuşmazlar nerelere ne paralar veriliyor , bir gün gelecek o koltuklardan kalkıldığında bu kadarda olmaz diyecek bu halk çok iddialar dolu sosyal medya
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bir diğer pervasız da bu… iki sene asgari ücretle geçinmesi için kanun çıkartacaksın bunun gibilere. Başka hiç bir geliri olmadan yaşatacaksın. Sorunun kaynağının asgari ücretli mi yoksa yaladığı kıçlar mı olduğunu idrak etmesi sağlanmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri