Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 928/929 İlkİlk ... 428828878918926927928929 SonSon
Arama sonucu : 7427 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. bu smrtg kaadı,

son bir kaç günde endex e paralel hareket etti,....özeli varmı bilmiyorum, çünkü işlediğim konu bu değil,

konu daha ziyade şu,..

son durumu grafikte görüldüğü üzere,...sıkıştı,...

endex e paralel hareket ettiyse bir nevi endex bu kaad,..endex buna bu endex e yansıdı,..

eğer pek saygı değer endex imiz yol alacaksa bu kaad da yeşil ovaline geri döner,

aksi kırmızı küçük ovalle sıkışmış durumda,...

yani demem o dur ki endex çıkrasa bu çıkar, bu düşerse endex düşer,..

çünkü bu ötük bir kaad, halka arzından beri düşüşte,

eğer ki enflasyonda düşüş katkılı faiz indirimleri gerçekçi ise bu kaad yeşil ovale,...

çünkü ekonomide bir iyileşme varmı bir yan kaad olarak ilk hissedeceklerden biride bu,...

değilse bu kaad önce sarı oka, sonra mavi oval desteklere,..

diyelim endex düştü bu yükselişe devam etti, o zaman da tutmak lazım bu kaıdı,

özeli olabilir,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. ille endex i bileceğiz diye bir şey yok,..belki endex ne olacak bizden iyi bilenlerde olabilir o bakımdan,...

onlarda pek tabi böyle kaadların başındalar,...gidişatı görebilir ve belki bizden iyi hissedebilirler,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Barış Esen:

JPMorgan, 2026 yılı için Güney Afrika, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri bankacılık sektör hisselerini tercih ediyor.

JPMorgan, uzayan dezenflasyon süreci, daha sığ faiz indirimleri ve net faiz marjında daha kademeli iyileşme nedeniyle Türkiye’yi tercih dışı tutmaya devam ediyor.

Suudi Arabistan ve Polonya’da piyasalarında seçici olmayı öneriyor.

4. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Kefenin cebi yok.Öbür dünyaya mal mülk değil, adalet ve dürüstlük üzerine yaşanmış bir hayat götüreceğiz."
    SIKINTI YAPMAYIN AHALİ DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA OLMASIN BAKIN ÖBÜR DÜNYA YA BİŞEY GİTMİYOR.aklım almıyor memleket her konuda tel tel dökülüyor acaba kimler kimlerle lerdeyken kendince mi oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Kefenin cebi yok.Öbür dünyaya mal mülk değil, adalet ve dürüstlük üzerine yaşanmış bir hayat götüreceğiz."
    Reis doğru demiş..
    Biz de ulkece bu çizdiği yol ile ilerliyoruz hamdolsun..

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Başganım...
    Bir biçimi ile sana hak vermekle birlikte, seni de "Gizemli büyükbaş" kadar itici buluyorum...
    Her konuyu aynı meseleye bağlamak vb...

Burada insanlar biri birini ikna edebilseydi... Bi sal bence...

Haklısın salmak lazım ama bir tane en azından dindarım diyen biri lanet olsun bu çaktığım partisine 7/24 namaz kılıyorum muhafazakar bir parti bir daha başa gelmesin dese dişimi kıracağım ama hala demiyorlar ben dile getirince rahatsız olunuyor

Neyse sizi bilirim az çok bu yüzden saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bu smrtg kaadı,

son bir kaç günde endex e paralel hareket etti,....özeli varmı bilmiyorum, çünkü işlediğim konu bu değil,

konu daha ziyade şu,..

son durumu grafikte görüldüğü üzere,...sıkıştı,...

endex e paralel hareket ettiyse bir nevi endex bu kaad,..endex buna bu endex e yansıdı,..

eğer pek saygı değer endex imiz yol alacaksa bu kaad da yeşil ovaline geri döner,

aksi kırmızı küçük ovalle sıkışmış durumda,...

yani demem o dur ki endex çıkrasa bu çıkar, bu düşerse endex düşer,..

çünkü bu ötük bir kaad, halka arzından beri düşüşte,

eğer ki enflasyonda düşüş katkılı faiz indirimleri gerçekçi ise bu kaad yeşil ovale,...

çünkü ekonomide bir iyileşme varmı bir yan kaad olarak ilk hissedeceklerden biride bu,...

değilse bu kaad önce sarı oka, sonra mavi oval desteklere,..

diyelim endex düştü bu yükselişe devam etti, o zaman da tutmak lazım bu kaıdı,

özeli olabilir,...
    Bir gün aracı kuruma gitmiştim. Sohbet sırasında smartı sordum. 8 lira abi topluyorlar dediler.

Dedim ki yahu bu kağıt 30 lira üzerinde ne 8 lirası?

Bahsettiği smart yazılımmış. Şu an fiyatları nerdeyse eşitlendi.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    evet,
    bende bir biçimi ile hak veriyorum, diğer biçiminde bu konuda sayın bb79 la ilk konuşanlardanım,..

bencede bunu din üzerinden değilde siyaset üzerinden anlatabilmek mümkün,..

yoksa spor proğramımı açalım,..o kadar da olmamalı bence
    Keşke anlasalar sn indregandi siyasette bokun içindeler ne söylersem umursamıyorlar eee bende sinirleniyorum o yüzden öbür taraftan yükleniyorum ve başlıyorlar kuyruğuna basılmış fareler gibi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 928/929 İlkİlk ... 428828878918926927928929 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •