-
Sınıf arkadaşlarımdan birisine kontr aldırdım hatrı sayılır paralar kazandı sonra kağıt düşünce başladı kötülemeye ve çıktı ama çok karlı sonrada kağıdı kötülemeye devam etti ,bir gün bana sami genel kurula gelemeyecek kacacak şirkette batacak dedi güldüm tabi .sonra genel kurulda sami bey ortada olan bir adam kendisine sınıf arkadaşım senin için böyle dedi gel bir fotoğraf çekilelim ona watsaptan gndereyim dedim gülüştük fotoğrafta çekilip gönderdim arkadaşıma ama satmışya halen tüm anlatmalarıma rağmen şirketi kötülemeye devam etti çünkü sattıktan sonrada yükselmişti ince bir kuyruk acısıyla habire saldırdı,
enseyi bu kadar karartma dedim dinelemdi şimdi buraya bir takım gerçekleri yazayım sami ve ömer beyler bu şirkete en az on milyar nakit veya mal varlığı koydular ki çok fazladır her ikiside bu paralarla yedi sülalelerine yetecek durumda krallar gibi yaşam sürebilecek durmudaydılar, kaçmalarına ne gerek vardı ayrıca neden uzaya uydu göndermekle pomegayı kurmakla dünyanın en değerli adamlarını bir araya toplamakla canlarını dişlerine takıp çırpınıyorlardı ,şunu gördüm adamlar ikiside yurtsever ve bilime kendilerini adamışlar tüm çabaları Türkiye için hiç kimse bunu düşünmüyor neden %60 70 halka açıkmış ona takılınıyor bu gün sattı yarın geride alabilir almasınada gerek kalmayabilir yönetim onlarda nasılsa ,ayrıca geçen gün sattığı 32 milyonu dün ve bu gün alıp yerine fazlasıyla koyabilirlerdi ama yapmadılar onların amacı borsada oynamak değil geçici bir sıkışıklığa son vermek içindi isteseler geri alır ikiyüz milyon kadar bir parayıda ceplerine koyarlardı ama yapmadılar ,özetle bunca paraları varken neden çırpınıyorlar bu insanlar hemide dünya çapında geleceği olan ve çok zor bir işe neden soyundular aptallarmıydı öyle düşünebilinir e aptallarsa uzaya nasıl uydu yapıp gönderdiler kendi imkanlarıyla özetle aptal değiller suçları akıllı olmak ve ülkelerini sevmek ancak bizde böylelerini yok etmek gibi bir toplumsal rahatsızlık var ne yazıkki
bu şirket batacak veya kötü bir durumda olsa uluslar arası notu A + olmaz bir geçenlerde eurubond izni istedi ve aldı 20 milyon dolar kredi onayınıda aldı elin finascıları bizdeki ahbap çavuş ilişkisyle değil adamların ve şirketlerin gerçek durumuna göre kredi verir uluslar arası kreditörler koca bankalara bile kolay kolay sendikasyon kredisi vermezken daha yazacak çok şey var ancak uzun yazıları sevmiyorum şimdilik bu kadar ,herkese iyi geceler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri