Akgözlüm, tavşanım bugün yeni zirve tazeledi. Sen kıçını yırtsan olmuyorsenin ne sahiplerinin, ne de tahtacının totoşu yetmez.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Teknik geçen hafta kapanışı ile çok şıktı. Dedim bu sefer yazmıyım bugün ikiler (2 ler) dedim. Ortamda bugün müsaitti halbuki.
Ama hakkını yiyemem tahtacının 2 ledi cuma günkü gibi 2 kademe![]()
Bak böyle her gün iki kademe yaparsan yılda 520 kademe yapsan bile hiçbirşeye yetişebilemezsin. Hahaha. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Cemar hojam endeks bu halde, bazı hisseler uçuş modundayken. Bu da burada bu seviyedeyken bunların iyi haber verdiklerini görmedim. İyi Haberi bu seviyede vermezler, sen tahtacı olsan buralarda iyi haber verir misin? Burada verseler kötü haber verirler ki insanların canını daha çok nasıl sıkarız edasında olur.
İyi haber verecekleri zamanda zaten biz bilmediğimiz zaman yukarıda olur.
Bunun tahtacısı müzeyyen Senar ın şarkısının sözleri gibi. Benzemez kimse sana.
Utanma yok, utandırma yok. Ytd
Yer İmleri