sizde arabanın mazgallarını temizlemeden ralliye kalkışmasaydınız
https://www.facebook.com/guldurguldu...9679295719337/
![]()
Kaç seferdir fiyatlayamadı gittiler catsa traşını al füzeleri ver catsayı olmaz
ukrayana savaşı bitiyormuş tut havayollarıyla oyna 2 gündür ,
serbest fonlarda imtiyazlı kurumlara yol ver sandalye masa tahtaları bam bam kafalar değişmeli ,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bugun teknik olarak kritik bir gün.
dün belirttiğim 2.63.32 altında kapanışlarda ,
240 dk graflar bozulmaya başlar bu virüs günlük grafa ilerlemeye devam eder.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
İki nokta var,
1.Faizsiz diye pazarlanıyor ama % 7 organizasyon bedeli adı altında para alıyorlar.
2.Birikimler TL ile yapılıyor, enflasyonist ortamda almayı hayal ettiğin şeyin fiyatı ise uçuyor.
3.İki sistem var, çekilişli çekilişsiz.
4.Çekilişli sistemde peşinat yok, taksitleri TL olarak ödüyorsun. Kurada adın çıkıp sıra sana geldiğinde madde 2'ye bak!
5.Çekilişsiz sistemde ise en iyi ihtimalle 5 ay, ortalama 7-8 ayda parayı veriyorlar ama almak istediğin tutarın % 50 si+%7 organizasyon ücretini önden peşin vermelisin.
6.Çıktım ben oynamıyorum dersen, % 7 organizasyon ücreti yanıyor, ödediğin taksitlerin toplamını da en erken 5-6 ayda geri ödüyorlar sanırım. 6 taksit ödedin, 6 ay da geri almak için bekledin, % 7'de (almak istediğin tutarın % 7'si) içeri bayıldın.
Aklımda kalan şeyler üç aşağı beş yukarı böyle. Bana pek mantıklı gelmemişti.
Birikim yapma alışkanlığı ve disiplini olmayanlar için ideal bir sistem. handikapı birikimlerin TL olarak yapılması ve enflasyon gerçeği.
Türkiye on yıl önce Rusya’dan satın aldığı S-400 hava savunma sistemlerini geri vermeyi değerlendiriyor.
Bu adım Türkiye’nin Amerikan yapımı F-35 hayalet savaş uçaklarını satın almasının önünü açabilir.
Konuya yakın kaynaklara göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu meseleyi geçen hafta Türkmenistan’da yapılan bir görüşmede Rus mevkidaşı Vladimir Putin ile gündeme getirdi.
Bu görüşme, daha önce iki ülkenin yetkilileri arasında yapılan benzer temasların ardından gerçekleşti. (Bloomberg)
beleşe mi, vereceğiz yoksa üstüne para da verecek miyiz acaba?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret mesajı:
"Çalışanımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz
Ortak noktada buluşacağız"
https://halktv.com.tr/ekonomi/asgari
ezilecek bir şey kaldımı ki?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri