Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 59/81 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
Arama sonucu : 646 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cumartesi içecen iki günlük onun için çok pere lazım
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post7130849

Ooovlum ayasofya sen hiç akıllanmıcaan haa

Cuma yı Cumartiseye bağlaynan geceden akiyorum aleme

12430
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yazdığımda Long değil short lazımdı ama dinleyen kim?. daha da dibe vurdurursun şimdi.
    Neyse kişisel rallimle devam edeyim. Bertaraf edeceğim pala yı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post7130851

https://www.youtube.com/watch?v=3s5al7V39UE

12426
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    s400 meselesi çok dillenince .. ruslar ikaz için yolladı bence.

meğer bizim çelik kubbe... kaan gibi yalanmış..

rusyadan veya tee bilmem nereden gelecek ankara çankayaya kadar gelecek. f16 ile vurucaz onuda.

1 tene iha.. 10 tene falan yollasalarmış demekki hiç fark edilmeyim tr üzerinde 15 tur falan atıp geri dönecekler miş. biraz daha gelişimini yollasalar.

yani urus diyorki .. kardeşim senin hava savunma sistemin bile yok.. tikkat et deyor. tüm dünyada öğrenmiş oldu bunu.
    herşeyi çıtak takip etsin... hep çıtak aydınlansın

siz hiçbirşey yapmayın... laylaylom gezin durun mk

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Soracaksın hangi pozisyondasın diye yapıştıracaksın reverse..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post7130861

https://www.youtube.com/watch?v=JaTDH55zoHY

12434
    Hayat hoş gerisi boş

5. çoğunlukla aynı konuda yazılması gerekir,...öncelikle bu,..

burası viob topiği ise öncelikli konu viob ve bunun spotu olabilir,
    çokta tutucu olmamak gerekir,...forumdaşlıkta önemli,...

burada çoğunlukla viob dışı konular işleniyor,...bunlar seans kapanışına daha ziyade ayrılırsa,
    yada hafta sonuna,...dediğim gibi çok ta tutucu olmamak,..forumdaşlık önemli,..

burada daha ziyade analiz kıtlığı söz konusu,...analiz yoksa diğer konular baskın çıkacak haliylen,
    bu konuda yazan grafik atan bir elin parmaklarını geçmiyor,..

birde viobçu sayısı da çok düştü,...bir kaç kişiyi geçmiyor artık,...

ben mesela viob yok bende,..destekleme maksatlı xu030 spotu üzerinden bir şeyler yazıyorum,..
    xu030 u tercih nedenim ise makas bilmecesinin bertarafına yönelik sağlıklı bilgi verebilmek,

buraya hissenin, xu100 ün dahi girememesi gerekir, çünkü bunların topikleri zaten mevcut,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. nette gördüğünüz her ev ilanına inanmayın nasıl bir tezgah dönüyor bilmiyorum ama düşük fiyattan ilan koyan oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    çoğunlukla aynı konuda yazılması gerekir,...öncelikle bu,..

burası viob topiği ise öncelikli konu viob ve bunun spotu olabilir,
    çokta tutucu olmamak gerekir,...forumdaşlıkta önemli,...

burada çoğunlukla viob dışı konular işleniyor,...bunlar seans kapanışına daha ziyade ayrılırsa,
    yada hafta sonuna,...dediğim gibi çok ta tutucu olmamak,..forumdaşlık önemli,..

burada daha ziyade analiz kıtlığı söz konusu,...analiz yoksa diğer konular baskın çıkacak haliylen,
    bu konuda yazan grafik atan bir elin parmaklarını geçmiyor,..

birde viobçu sayısı da çok düştü,...bir kaç kişiyi geçmiyor artık,...

ben mesela viob yok bende,..destekleme maksatlı xu030 spotu üzerinden bir şeyler yazıyorum,..
    xu030 u tercih nedenim ise makas bilmecesinin bertarafına yönelik sağlıklı bilgi verebilmek,

buraya hissenin, xu100 ün dahi girememesi gerekir, çünkü bunların topikleri zaten mevcut,..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post7130896

Viop olarak ..bir tek ben ile Amigo KALDIK ..Kİ ..Arbitraj a bakılırsa o da gitti

https://www.youtube.com/watch?v=k35y...&start_radio=1

12417

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (7 üye ve 15 ziyaretçi)

mert45, albica, Borsacı Beyefendi+, Calibra, çıtak, freshwind, indregandi
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    topici bitiren hisseciler değil xciler, whatsupcılar ve dahi telegramcılar oldu... aslında sadece hissenet değil tüm forumlar dağılmak üzere. bu da veri sağlamlığını bozuyor ve bozmaya devam edecek. geçmişten bilgi alabileceğimiz derli toplu bilgiler hissenette vardı, şimdi bir hisse bir kaç gün hareketli topicine bakıyoruz aylardır kimse yazmamış...

bu arada hem hisseci hem yobaz olarak bna çift taraflı dokunmakta. kim bilir belki 2 cevap hakkı kullanmalıydım
    yobaz isen 2 değil 10 tane cevap yaz sorun değil

buranın geçmişini viopçulardan iyi bilemezsin.. hisseciler bitirdi derken topici takip eden iki muhabbet eden hissecileri kastetmediğimide bilirsin.

hadi ben hep söylüyorum genelikle muahbebetine yazıyorum burada diye. çünkü viop viop falan o da sıkıyor. kendimde poz alıyorum yani işlem yapıyorum viopta.

o zamanlar hissecilerde dadandı buraya iki kuruş kazanınca havaya girdiler falan filen yok viop yaban batarmış yok başaramayacaklarmış vs. tabi bunu diğer goygoycu yobaz hissecilerle inadına yapıyorlar göya.

sanane yaw.. ben belki şeyim keyfine oynuyorum viobu.. param çok belki veya kumarcıyım kimene abey. kendisinin viopla alakası bile yok buradakilere laf yetiştirmece )) demek istediğimi anladın mı ? hisseciler bozdu derken.

adam gibi ciddi analiz yapanlar bunun gibi tartışmalardan boş laflardan sıkıldı gitti buradan.

şimdi devir değişti.. hisseler uzunzamandır yatayda. enflasyona karşı hepsinin parası pul oldu. forumdan anlayabiliyorsun bunu. bu değil değil o nedenle kuzunun topicinide referans aldım. yani topicde sıkıntı yok.

bana kalsa hissecilerde yazsın lakin saçmalamadan yazsın sorun düzelir.

haa birde bu hisseciler hisse topiclerinde kavga ettiği insanlarla gelip bu kezde bu topice kendi tartışmalarını taşıdılar.

birbirilerine sövüyorlar akşama kadar ama bu topicde

ne alaka... ?

ikiside viopun v sini bilmiyor... topic kalaba diye gelip burada kapışıyorlar vs işte.

haksız birşey demiyorum yani.

Sayfa 59/81 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •