Originally Posted by
emregunes
TASS (Rusya):
Peskov Putin ile Erdoğan görüşmesinde S 400 konusunun ele alınmadığını açıkladı [emoji1630]
[emoji843] Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov Putin ile Erdoğan arasında Aşkabat’taki görüşmede S 400 meselesinin gündeme gelmediğini söyledi [emoji2788]
[emoji843] Peskov Bloomberg tarafından ortaya atılan Erdoğan’ın S 400 sistemlerini Rusya’ya iade etmek istediği iddiasını yalanladı
[emoji843] Açıklamada iki liderin görüşme gündeminde Rus yapımı hava savunma sistemlerinin yer almadığı vurgulandı [emoji2924]
[emoji843] Daha önce Rusya dışişleri bakanı Sergey Lavrov Türkiye’nin S 400 kullanımıyla ilgili Moskova’ya karşı yükümlülüklerini hatırlatmıştı [emoji405]
[emoji843] ABD’nin Türkiye büyükelçisi Tom Barrack Ankara’nın S 400 programından çıkıp F 35 sürecine dönmeye hazırlandığını öne sürdü [emoji3575]
sabah yazdım aynı seneryoyu piyasada çevirip duruyorlar s400 f35 o işler bitti atı alan üsküdarı geçti diyorlardı o oldu , Dün alıntı yaptım yahudi başkan Trump diyorlar israil onay vermediği sürece f35 orta kısa vade birşey beklemem iktidar değişimi ile hem bizde hem israil de
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri