-
Ons gümüş 60 dolar üzerinde kalıcılık sağladığı sıkıntı yok ve yükseliş trendi devam ediyor ytd.
Yükseliş trendi bozulduğu anda biletini keser gönderirim yani şutlarım
yukarı da hedefli 70 dolar üzeri kalıcılık ytd...
-
Ons gümüş düzeltme başladı içime doğmuş gibi grafik bakmaya gerek yok akıldan önceki düzeltme de tepki aldığı seviye 61,90 civarları asıl önemli olan saatlik kapanışlar alması bakalım düzeltme gerçek olacak mı ?Neyse daha önce yazmıştım 2011 yılı farklı piyasa koşulları 2025 dünya da gümüşte farklı piyasa koşulları en basiti 2011 yılında internet kullanımı daha az gibi düşünmek gerekir ytd.
-
Gmstr 566 civarları adil değeri 556 civarları üstüne 10 TL fark koymuş daha önce 2 TL geriden takip ederdi..çok önemli değil gümüş fonu i olduğu için eşsek gibi yükselmek zorundadır..Önemli olan ons gümüş fiyatı ve trendi daha önemlisi altın gümüş rasyo teknik grafik ytd..
-
S1 altın da teknik analistler pahalı çöküş gelir diyorlar fakat altın da vergi yok o yüzden çöküş geleceğini zannetmiyorum..benim düşüncem böyle benim için vergi olayı önemli değil önemli olan hangi değerli metal ralli yaşayacak önemli olan budur ytd..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri