bilmiyorum... öğreneceğiz
sorumuzu cevapla önce
https://www.facebook.com/reel/1369942824822359
![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
bedri hatırlarsan 3 adet alım yeri vermiştik,..
3 nolu yer sadece kaldıraçlı içindi, şimdi bu 3 nolu yerden bir süre önce tepki vermişti,..burada grafik verip paylaşmıştım, başarılı olamadı,..ve sonrasında zayıflayarak tamda senin dediğin bu durumun arifesinde, bu yüzden kaldıraçlı önermiştim, yapacağını yap alacağını satabileceksen sat,...tabi yetenek gerekiyor,..
senin dediğin gibi aşağı devam ederse 2 nolu yere gelecek, burasıda spot önemiş, kısmen kaldıraçlı demiştim,
sonrasında 1 nolu yer var, orayada komple spot önermiştim, alan pozisyonunu tutsun diye, kaldıraçlı zaten tutamaz kar yapıp çıkar,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
ama tabi bütün bunlar SP ye bağlı,....sp yukarı gidemez ise bu çiğneyemez ve düşmeye devam eder,...
şu anda hali hazırda 74508 tabanlı, 126199 tepeli bölümü çok düştüm diyerek millete vermeye çalışıyor,..
bunu sağladığında sp de aşağı gelirse işte o zaman 2 ve 1 nolu yerler gündeme gelecek,...
aldırdıklarına zarar yazdıracak,...
5 ocak sonrası hareketlerinde bu olacak mı??? benim beklentim o yönde,...bakacağız ilerleyene,...
öncelik burası bir başlangıç yapacakmı 8 aralık başlangıçlı 3 hafta,..bu ivmeyi verirse, 5 ocakta başarılı olacak,..
şu anda zaman analizime baskıda uyan coinler var, ancak bunlar önden başladılar, zamanı beklemediler,..
sp mühim, analizm oradan, coinler ise sp ye çok duyarlı,...
bizim borsamız içinde korelasyon şart,...
5 ocak sonrası 12 haftaya yayılacak,..
12 +3 +12 zaman formatı, 5 ocaktan sonra
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri