Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
ALARK: Hisselerinin tamamı Alarko Tarım'a ait olan Albi Bitkisel İlaç'ın 1.000.000 TL olan sermayesi 155.000.000 TL'ye, Nata Tarım'ın
15.050.000 TL olan sermayesi 1.000.000.000 TL'ye çıkarılacak.
bu da mı gol değil be hakim bey...
muhtemelen Sadri Alışığın bir repliği idi, acep o da Alark yatırımcısı mıydı![]()
Bu becayiste uste 500-600m $ alir isek hakkimizi almisiz diyebiliriz sanirim ama yine de Biga gibi cok stratejik ve 4-5 yilda bir 2022 gibi bir alfa yaratabilecek asseti satmak uzucu.
Ama ifade etmekte zorlandigim endiselerim var. Bizim ortagimiz unlu mogol hukumdari degil de ondan daha guclu biriyse? Aylar once mebusanlarin ordaki gorusme ilginc bir andi. Sizden daha guclu biriyle dans ettiginizde dansin ne zaman bitecegine de o karar veriyor malum. Dans bitti gibi gorunuyor. Belki de bilincaltim bana hayalgucunu zorlayan supheler karamsarliklar buluyordur, muhtemelen oyledir.
Bu Alarko da mart ayında Odatv de CENAL Çinlilere mi satılacak diye haber dönmüştü.Anlamsız gelmişti.Bi fırıldak olduğu kesin.O zaman reddetmedilerde kabul de etmediler.Bugüne gelindiğinde Cengiz'e satacaklar.Bakalım bu işte inşaat şirketini satıyoruz diyip vazgeçmeleri gibi olmaz umarım.
sn fuma
sanırım CENAL değil ALARK içindi o dedikodu... distribütörlerinden biri komple bir teklif mi vermiş ne demişlerdi diye hatırlıyorum... bir şeyler dönüyor ama yukarıda sn whisperer in şüpheleri de sanki biraz fazla gerçekçi olabilir... Meclisi Mebusanda yapılan domates görüşmesi bir şeylerin işareti olmuşsa da biz atladık.
sn whisperer teşekkürler...
muhtemelen hesaplı kitaplı bazı şeyler dönmüştür. biz de bakalım nolcek deyip bekleyeceğiz mecburen...
inşaat şirketi tam bir garabetti... bir yeni yetme firma biz alırız dedi ama arkası gelmedi. bazen miktarların nasıl hesaplandığını bilemiyor gençler. onlar da haklı milyonlar, milyon dolarlar havada uçuşuyor. 20 yıldır Devlette çalışan delikanlı 40 milyonluk ev, 10 milyonluk araba alabiliyor düşündüm yaklaşık 40 yıl çok iyi maaşla kamuda çalıştım ama Rabbim kısmet etmeseydi ev araba almak hayal olurdu, hele 40+ 10 milyon. üstelik bizler öyle hızlı yaşamak yerine mütevazi hayatlar sürdürmüştük... bir yerlerde bir yanlışlık ama mutlaka bendedir o yanlış deyip geçerim...
Yer İmleri