2026 ya temiz bir sayfa ile girmek dileğiyle; forumdaki tüm paydaşlara sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı günler dilerim.
Şirketin 2024 2025 döneminde, hızlı ve zorunlu yatırımlar nedeniyle oluşan finansman yükü, 2026 itibarıyla artık geride kalacaktır.
Hayat bu.... ülkemiz.... bu kaderi değiştirmek ise bizim olmazsa olmazımız.
Şirketin yatırımcı ilişkilerine bedelli sermaye artırımı ve hisse satışları sonrası elde edilen nakit ile neler yapılmasının planlandığı ve finansal borçların tahmini olarak ne kadarının kapatılmasının mümkün olduğunu sormuştum. Tenezzül edip cevap bile vermediler. Aradığım zamanlarda da yatırımcı ilişkilerinden sorumlu şahsın toplantıda olduğu bilgisi tekrarlandı. Kurumsallık filan tamamen hikaye.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Saat 13:00-13:01 arası gerçekleşen işlemlerde adet yerine TL karşılıklarını toplayarak hesap hatası yapmışım, bu nedenle paylaşımlarımı sildim. Ancak adet bazında da 1 dakikadan az bir süre içerisinde bu kadar işlem gerçekleşmiş olması pek mantıklı gelmedi bana, özellikle büyük bir kısmının sadece 2 kurum arasında olması nedeniyle.
Toptan işlem midir, normal seans işlemi mi, bir KAP gelirse ancak anlayacağız. Ama İş Yatırım ile Oyak Yatırım arasında gerçekleşen bu yoğun işlemin çok önemli bir kısmının verilen işlem saatinde olması bana tuhaf geldi açıkçası.
Yatırım tavsiyesi içermez.
Son düzenleme : deva-i dert; Bugün saat: 16:10.
Clausewitz
AKD'de kademe seçiminde 11,40 fiyatını seçip filtreleme yaptım. Sildiğim 2 mesajdakini doğrular biçimde Alıcı tarafta çoğunluğu İş Yatırım olmak üzere Ahlatçı, İnvestAZ, satıcı tarafta nerdeyse tamamı Oyak Yatırım olan 9 milyon lotun biraz üstünde hisse el değiştirmiş. O kademedeki toplam hacim 18 milyonun biraz üstünde. Şu ana kadar gerçekleşen günlük toplam hacmin nerdeyse % 20'si civarında bir oran sadece o kademede ve çoğunluğu 1 dakika içinde olacak şekilde gerçekleşmiş.
Yatırım tavsiyesi içermez.
Son düzenleme : deva-i dert; Bugün saat: 16:10.
Clausewitz
Clausewitz
Yer İmleri