Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2164 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ( Çocuklar kitapdan sorunun fotoğrafını çekip Chatgpt'ye çözdürünce ne kadar geri kaldığımı anladım)
    soruyu yazmaya bile üşeniyolar demi

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    soruyu yazmaya bile üşeniyolar demi

Kesinlikle.Geçen hafta ilk defa şahit oldum.
    Yok bide arada kablo yok nasıl oluyor dedim.meğerse ıphone ile apple uyumlu imiş yada onun gibi bişi dediler.Bizim ülke teknolojiyi kullanmada iyi üretmede kötü sanırım.(sizler daha iyi bilirsiniz adaşım )
    Ya adaşım halen daha kablo diyom işde o merhaledeyim.Kablo mu kaldı demi
    ...............
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Yok bide arada kablo yok nasıl oluyor dedim.meğerse ıphone ile apple uyumlu imiş yada onun gibi bişi dediler.Bizim ülke teknolojiyi kullanmada iyi üretmede kötü sanırım.(sizler daha iyi bilirsiniz adaşım )
    ...............
    benim kardeş interneti komple kapamakta buldu...

mecbur yardır yardır çözüyolar

tvde şifre var.

...............
    Sn. pisyedili dostum,

https://www.trendyol.com/alfais/5142...u-k-p-33733003

Linkteki gibi bir converter alarak elindeki (çıkan) harddiski mevcut bilgisayarına bağlamayı deneyebilirsin.

Belki bu aparat ile harddiskini USB Flash bellek gibi görme şansın olabilir ve içerisinden istediğin bilgileri alabilirsin...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

5.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Sn. pisyedili dostum,

https://www.trendyol.com/alfais/5142...u-k-p-33733003

Linkteki gibi bir converter alarak elindeki (çıkan) harddiski mevcut bilgisayarına bağlamayı deneyebilirsin.

Belki bu aparat ile harddiskini USB Flash bellek gibi görme şansın olabilir ve içerisinden istediğin bilgileri alabilirsin...
    Çok teşekkür ederim.Excele not aldım önerdiğiniz siteyi.Tertemiz pc deki excele'e düşülen ilk not bu oldu.

Genelde başım dara düştüğünde Sn kısaVade ile Sn EMLAK dostlarımızın önerilerini dinliyordum.Size de danışırım bundan sonra dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Çok teşekkür ederim.Excele not aldım önerdiğiniz siteyi.Tertemiz pc deki excele'e düşülen ilk not bu oldu.

Genelde başım dara düştüğünde Sn kısaVade ile Sn EMLAK dostlarımızın önerilerini dinliyordum.Size de danışırım bundan sonra dostum.
    İlla bu siteden olmak zorunda değil.. Hepsiburada' dan da olur.... Ya da yerel bilgisayarcınızın elinde varsa ondan da olur...

Harddisk usb converter diye geçiyor... Bazıları adaptör ve güç kablolu da oluyor...

Amaç Harddiski usb yoluyla PC'ye bağlamak...

Harddisk'in kendisinde fiziksel bir sorun yok ise bağlanabilip bilgilerini alabilrsin....
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •