Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 154/154 İlkİlk ... 54104144152153154
Arama sonucu : 1230 madde; 1,225 - 1,230 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Kuzu bu boru deel.Seni okumak bir alışkanlık, yıllardır verdiğin emekler için teşekkürler Kuzum.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili guneysu....

bak susmasi imkansiz....bunun yuzunden....BU FORUMDA BIR TANE OKUYUCU KALMAZ....seviyeyi yerlere indiriyor....

buna bir care bul....bunun ceza almadigini goren digerleride....bunun gibi yaziyorlar....SEVIYE YERLERE DUSUYOR....

bu haliyle.....burada yazmam imkansiz....topik bana ait degil....ona aitmis gibi davraniyor....
    alık sen millete buradan herşeyi yazıcan hakaret edicen sana anladığın dilden yazınca şu yukarda yazdıklarını yazıcan ozaman soruyorum yönetime topik sahibi olmak insanlara hakaret etme ayrıcalığı varmı arkada yapmış hatta bir çokkez topik sana ait zaten biz düşüncemizi yazıyoruz her zamanki gibi hakaretleri insanlara eden sensin millet cevap verince sevgili güneysu diye başlıyorsun DALYARAK yazmışın adamı hakaret mi evet eee ozaman neyi kime şikayet ediyorsun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Benim emmi ile sorunum yok
    Emminin biatci tayfası ile eğleniyorum
    Neden dersen
    Burda veya başka bir yerde biri çıkar akp bisti ucurcak uzaya cikcaz yazarsa bu biatci tayfa koşa koşa atlar
    Haklı olabilirsin öyle hissettirdiler bir ara ama dünya borsaları yıkılıyor biste bişey olmuyordu, varlik fonu özellikle Yiğit Bulut destek atıyor diye söyleniyordu. Gundwane çok dillendirdi bunu. Ama sende dönüp dönüp bunu tekrarlıyorsun. Tamam aptalız bu masala inandık. Gelecek de ne olacak borsa onla ilgili görüşün nedir, cidden çok ucuz hisseler gitmiyor, endeks mühendisliği ile 3-5 hisse ile tutuyorlar veya çakıyorlar. Bofa var olduğu sürece ne yapalım yatırım mı yapmayalım, short mu açalım. Görüşün nedir, milletle eğlendiğin yetmedi mi.

Fredima takılıp duruyorsun adam sesde etmiyor, yazık mail listesine de giremedi [emoji23]

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    11015 de gap kaldı hep kafamda soru işareti. 261,5 USd civarında ortalamaların kesişmesi lazım bu henüz gerçekleşmedi.
    Arada şu gapi de kapasa bari. Burada bir şeye taraf olacaksam tarafımı bence hisse nete en çok katkı sunanlardan birisi olduğu için

Bulut ( Sindoma53) ten yana beyan etmem gerekir.

Her ne kadar kendisi beni sevmese de geçen gün Engrandmaster a yapılanda doğru değildi.

Bu topiclerde daha çok kişilerle kişisel tartışmalara değil de yaptığımız işe odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Topiği geriye doğru okudum. Sindo kardeş hiç kusura bakma da, Guzu aga yı resmen kışkırtmısın.

En az 10 tane gereksiz, topiği kirleten, bilgi iiçermeyen sataşmayapmışsın.Haksızsın.

Guzu nun tarzu bu, Yıllardır hicivli yazar. İlkokul mezununun anlayacağı, halk diliyle yazar.

İnsanlar hiç yadırgamaz ve gelir okur.Çünkü kendini o şekilde kabul ettirmiştir.

Haksızsın...Şimdi yakıştı mı sana,en az 10 kez sataşıp, topiği birbirine katmak.

Bu topiğe gelmek okumak zorunda değilsin. Başkalarına sataşıp, başkalarının topiğinin altını üstüne getirmeye hakkın yok.

Aç kendine bir topik..Topiğin yazdıkların bilgi dolu olsun.Millet seni okusun.Ona buna sataşmakla ne geçiyor eline.

YAPTIĞIN BU TOPİĞİ OKUYANLARA BÜYÜK SAYGISIZLIK.Aslında kendine de saygısızlık.

Bırak adam kendi topiğinde istediği gibi yazsın.Sana ne Guzu nun kime nasıl ne yazdığı.

Çok istiyorsan aç bir topik orada yaz. Belki farkında değilsin ama, yazdıklarınla çok itici oluyorsun.

GUZU BUBAM IN OĞLU DEĞİL.SENİN YAPTIĞINI GUZU YAPSA BU YAZIYI GUZU YA KARŞI YAZARDIM.
    Geriye doğru yaptığın sataşmaları tek tek oku..VİCDANLI VE DELİKANLI İSEN HATANI KABUL EDER,
    BU TOPİK TAKİPÇİLERİNDEN VE GUZU DAN ÖZÜR DİLER, HELALLİK İSTERSİN.
    BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUN DA BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNDEN EMİNİM.

Yazdıklarımdan alınmayasın..Biraz kendini eleştirip, yaptığının yanlış olduğunu anlaman için..

6.  Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
    Topiği geriye doğru okudum. Sindo kardeş hiç kusura bakma da, Guzu aga yı resmen kışkırtmısın.

En az 10 tane gereksiz, topiği kirleten, bilgi iiçermeyen sataşmayapmışsın.Haksızsın.

Guzu nun tarzu bu, Yıllardır hicivli yazar. İlkokul mezununun anlayacağı, halk diliyle yazar.

İnsanlar hiç yadırgamaz ve gelir okur.Çünkü kendini o şekilde kabul ettirmiştir.

Haksızsın...Şimdi yakıştı mı sana,en az 10 kez sataşıp, topiği birbirine katmak.

Bu topiğe gelmek okumak zorunda değilsin. Başkalarına sataşıp, başkalarının topiğinin altını üstüne getirmeye hakkın yok.

Aç kendine bir topik..Topiğin yazdıkların bilgi dolu olsun.Millet seni okusun.Ona buna sataşmakla ne geçiyor eline.

YAPTIĞIN BU TOPİĞİ OKUYANLARA BÜYÜK SAYGISIZLIK.Aslında kendine de saygısızlık.

Bırak adam kendi topiğinde istediği gibi yazsın.Sana ne Guzu nun kime nasıl ne yazdığı.

Çok istiyorsan aç bir topik orada yaz. Belki farkında değilsin ama, yazdıklarınla çok itici oluyorsun.

GUZU BUBAM IN OĞLU DEĞİL.SENİN YAPTIĞINI GUZU YAPSA BU YAZIYI GUZU YA KARŞI YAZARDIM.
    Geriye doğru yaptığın sataşmaları tek tek oku..VİCDANLI VE DELİKANLI İSEN HATANI KABUL EDER,
    BU TOPİK TAKİPÇİLERİNDEN VE GUZU DAN ÖZÜR DİLER, HELALLİK İSTERSİN.
    BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUN DA BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNDEN EMİNİM.

Yazdıklarımdan alınmayasın..Biraz kendini eleştirip, yaptığının yanlış olduğunu anlaman için..
    Sende yazdıklarımdan alınma ozaman seni göremediğin orta oyununu yazmak kışkırtmak mı ya okuduğunu anlamıyorsun yada kurmuşlar seni yada elrman savunmayana mail atmıcam dediya onun peşindesin aklınızın yetmiyeceği işlere girmeyin bu yazınla bu vatandaşın onun gibi düşünmeyen birine dalyrak diyor onu bile kabul ediyorsun başarılar borsa haytınızda

Sayfa 154/154 İlkİlk ... 54104144152153154

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •