YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SINDOMA53....bu topige bir daha gelirse....KOVACAK....makul....uyardi....kendi topiginde kal.....ne pohh yiyorsan ye dedi.....
NORMAL YAZILARIMA DONECEGIM.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
URUS RUBLESINE NE OLDU.....
1 DOLAR=130 RUBLE IDI....
simdi.....
1 DOLAR....73 RUBLE.....
BENZERLIK ANALIZI YAPACAGIZ.....
1 DOLAR=50 TL....olunca....
1 DOLAR=40 TL YE......neden nicin hangi destekle dusecek.....onumuzdeki 2026 turkiye parametrelerini URUS la kiyasliyacagim....
urusta uygulanan DEDOLARIZATION.....bizde de uygulanirsa....YATIRMCILAR NASIL ETKILENIR....bu soyacagim GIYAR....Bayagi buyuk bir GIYAR....TUZU KAPIP GELEN COK OLACAK....
Farkında değilsin ama birçok kağıt kalıcı zarar vardı yuzbinlerce insana
Yani ne yapalım yapan yaptığı ile mi kalsın
Susalım hasiralti yapilsin
Bak dün polisleri şehit eden isid li itler kisa bir süre önce yakalanıp saliniyor
Ataturk havalimanini patlatıp 45 şehit eden isid li picler 50 kez müebbet yiyor ama saliniyor
Neden
Sen unuttuğun için
Sen sustuğun icin
Bistin tüm sorunu akp . Ülke ağır kansere yakalandı akp yüzünden. Kolon kanseri oldu. Bu yüzden bist kalkamiyor ayağa
Üzerine biste akp nin ekibi yıllardır anlattım yeni uyandınız, rant alanı oldu bofa maskesiyle soyuyorlar
Senin düşmüyor zannettiğin tarihte ben ne diodum.
ENDEKSE BAKMAYIN HISSELERI PERT ETMEYE BASLADILAR . GIT O TOPICTE HEPSI DURUYOR YAZILAR
Sonuç endeks 11 bin hisseler 6 - 7 bin de kaldi
Borsalar çok batık hallerde bile büyük ralliler yapabilir ama ülkemiz ağır kanser halde
Tayyip siyaseti bırakmadan ne ülke ne borsa hicbirsey duzelmez
Hele ki bir seçim daha kazanırsa tüm elinizdeki hisseler tamamen çöp e donecek
Akp denen rezaletten kurtulursa Ülke
Bist çok uzun olmayan bir tarihte 50 bin değerine gider
1 yıl sürmez bu
Yer İmleri