senenin son işlem günü her zamanki gibi mymıy. Bakalım kapanışa doğru yukarı doğru bir atak yapacaklar mı?
bu vade teb ve garanti long pozda sağlam zarar yazdı.
bear abi yok mu? o vade sonlarında excel dosyaları ile bir hesap kitap yapar, ayrıca yıl sonu olduğundan senenin bir mr'ını çeker bizlere.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Benim ilavem ise
Demans artar
Lakin bu yapay zeka enerjiye talebi arttırır
ve her şeyi kendi yapar
Bir şirket düşünelim enerji üretir sonra her şeyi kendi üretir ne ihtiyaç duyarsa.YTD.
Enerji bağlamında ısınma sorunu dünyanın nasıl çözülecek kafama takılan, büyük bir klimamı yapacağız.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Monk dan sonra Hıgh Potential le takılıyorum bende.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
geçmişe baktığımızda çıkardığımız sonucu tüh wah eywahlar eşiliğinde gelecekte bulma arayışı içerisine,..
yeni emekli olmuş bir kişi için izlenen yol doğrudur,..semeresini görme şansı olabilir,...
bir örnek vereyim ben,
borsaya kote olan bir şirkette 5 sene çalıştım,..sonra ayrılırken,..kıdem tazminatım sorun oldu,..
vermeyiz dediler,
o şirkette çalışırken her defasında şunun hissesinden her ay alayım dedim,..
o dönemlerde borsa ile aramda mesafe vardı bir sğukluk yaşıyordum,
alırdın bırak bulaşma çelişkileri neticesinde almadım uzak durdum,
uzatmayayım,
nihayetinde kıdem tazminatı için bu şirtketi bir güzel mahkemeye verdim,..1.5 sene sonra kıdem tazmınatını hukuken aldım,
o 1.5 sene bekleyişte, ulan dedim şayet bunun hissesinden alsaydın eğer bu şirketi mahkemeye vermeye gerek duyarmıydın?..
çok fena yükselmişti öyle böyle değil,...
borsa böyle bir şey,...
şunu demek istedim şimdi bu yaşadığıma baktığımda tüh vah,...ama eylemde olsaydım eğer bunu değerlendirme şansım olabilirdi,...çünkü sadece üzerinde bulunduğu arsasına baktığımda dahi şirket kat kat fazlası ediyordu,...
her neyse uzatmayayım,...
eylem,...eylem önemlidir,...çok kısaca hiç bir şey yapmamaktan alınan mesafedir,..kısaca bir şey yapmaktır,..
ülke ayakta durduğu müddetçe borsa iyidir,..
biraz ihtiyarlarımız al/sat yapsınlar, daha ihtiyarlarımız kaldıraçlı oynasınlar,
gençlerimizde beğendikleri hisseleri ömür boyu taşısınlar,...
kıssadan hisse![]()
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
indregandi adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
eyw reyiz. birazda psikoloji.
hergün ekrana bakan biri için zor...
Yer İmleri