Originally Posted by
kubilayhan23
Benim ilavem ise
Demans artar
Lakin bu yapay zeka enerjiye talebi arttırır
ve her şeyi kendi yapar
Bir şirket düşünelim enerji üretir sonra her şeyi kendi üretir ne ihtiyaç duyarsa.YTD.
Enerji bağlamında ısınma sorunu dünyanın nasıl çözülecek kafama takılan, büyük bir klimamı yapacağız.
Elon reyiz o işi çözecek... Geride link vb. de vermiştim.
Atmosferden kaynaklanan geri yansımaları da elimine ederek, dünyadakilerden kat be kat daha verimli* olacak şekilde uzaya güneş panelleri yerleştirip... Sunucuları soğutma, güvenliğini sağlama vb. maliyetlerini de ekarte ederek, uzaya yerleştirecek Grok çekirdeğini.
Benim erişebildiğim kaynaklar arasında en mantıklı çözüm önerisi bu. Yaparsa ya Çinliler veya Elon gibi bir manyak yapar 
EK: Haklısınız demans da mental hastalıklar arasında yükselme potansiyeli taşıyan bir örnek.
* Dünya üzerindeki paneller dünyanın dönüşü nedeniyle günün belirli saatlerinde ve eliptik açı nedeniyle mevsimlerinde verimli sadece... Paneli uzayda kullanmak sürekli verimli enerji demek.
EK1: Adamın zaten dünya çevresinde dönen ve hemen bütün dünyaya(Türkiye hariç! Lisan vermedik.) internet hizmeti veren, 5 binden fazla uydusu var(starlink) an itibari ile.
"Uzaydaki yapay zeka ne işimize yarayacak?" diyen olursa...
Son düzenleme : KısaVade; Bugün saat: 16:03.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri