Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
Arama sonucu : 13 madde; 9 - 13 arası.

Konu: ARFYE Arf Bio Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,246
     Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Merak etmeyin tahta açılın istediğiniz kadar alırsınız, uçan, kaçan bir şey yok.

Bakın zergy ye isteyen istediği kadar alabiliyor hem de daha düşük fiyattan.
    toplam 47 milyon lot var, zergy de 4 milyar lot vardı..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Merak etmeyin tahta açılın istediğiniz kadar alırsınız, uçan, kaçan bir şey yok.

Bakın zergy ye isteyen istediği kadar alabiliyor hem de daha düşük fiyattan.
    Aralarında en ufak bir bağlantı yok. O zaten batıkdı ve ederinin 3 katı fiyatla arz oldu bunu herkes söyledi.

3.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    toplam 47 milyon lot var, zergy de 4 milyar lot vardı..
    Başkanım örneğe fazla takılmayın, ben en son onun tahtası açıldığı için onu örnek verdim.

Bir bir geriye giderseniz diğerlerinin de farklı durumda olmadığını göreceksiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Aralarında en ufak bir bağlantı yok. O zaten batıkdı ve ederinin 3 katı fiyatla arz oldu bunu herkes söyledi.
    Önemli değil, ondan bir önce tahtası açılan VAKFA nın da durumu farklı değil, hatta bir bir geriye giderseniz fazla bir şey değişmediğini göreceksiniz.

Genel duruma bakarsanız kaçırdım, bana az verdiler demenin fazla bir anlamı yok, hatta şanslı bile sayılabilirsiniz.

Gönül isterdi ki herkes kazansın ama maalesef dikiz aynasına baktığımızda arkamız zincirleme trafik kazası ile dolu.

5.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Önemli değil, ondan bir önce tahtası açılan VAKFA nın da durumu farklı değil, hatta bir bir geriye giderseniz fazla bir şey değişmediğini göreceksiniz.

Genel duruma bakarsanız kaçırdım, bana az verdiler demenin fazla bir anlamı yok, hatta şanslı bile sayılabilirsiniz.

Gönül isterdi ki herkes kazansın ama maalesef dikiz aynasına baktığımızda arkamız zincirleme trafik kazası ile dolu.
    Yanlış yorumlar yapıyorsun bir dost olarak uyarayım. PAHOl halka arzına hiç katılmadım. Ona katılsam da 1,9-2 de affetmezdim.Ha yine de halka arz fiyatının üzerinde olabilmesi bence başarılı saymak lazım. Vakfa 3. tavanda verdim. VAKFA nın kocası yok onu değerlendirmeye katma. Çok farklı durumlar.ZERGY normalde katılmamam lazımdı 2 tavan olunca 3 te olur gibi geldi aslında ZERGY için 2. tavan çok iyi para idi oransal hata yaptım vermemekle. Sonra 2. tavana adam son sn lerde verdi işe uyandım ama seans bitmişti. Ertesi gün 13,7 lerden verdim uzadım.

Bu halka arz işinde at izi eşşek izine karıştı buna dikkatini çekmek isterim hepsi bir değil.

Halka arzların çoğunda yatırımcı için amaç zaten 3-5 tavana vermek ya da ilk sinyal verdiğinde satmak olmalı. Bir kaç hesapla aç gözlülük yapmayarak ek bir gelir kapısıydı çoğu zaman. Çok özel bazı hisseler hariç.

Bunların çoğununda çözümlemesi aslında temel analizle değil takasla olmalı.

ZERGY halka arzına katılıp zarar eden BESLER özellikle ilginç konu. Yatırım fonları da varda onların kompozisyonunu bilemeyeceğim için çok sallamayayım.

Ama bu BES ci arkadaşlar onlara emanet eden fonları ne amaçla bu işe alet ettiler bunun KGK kurumu tarafından bence araştırılması lazım.

Bundan sonra BESE para yatırıp hisse seçeneği işaretleyenler için bu olup bitenler bir risk.Ha şimdi niye yazdın dersen bu zamana kadar bu ZERGY işinde olduğu gibi bu kadar bariz bir iş olmadı çünkü.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •