Aslında Türkiye çok zengin ve bereketli ülke, yoksa bu kadar dolandırılma vakası başka bir ülkede yok.
Ben hatırladıklarımı yazayım;
1980'li Yıllardı bankerler çıktıydı, ahali bankerlere para çarptırmak için yeminle söylüyorum birbirini eziyordu, ulan bu kadar faiz olmaz dedikçe bir dayak yemediğim kalmıştı.
Ara sıcak olarak Titan ponzisi çıkmıştı elitti, 5-10 bin marktan aşağı para çarpmadığı için pek halka inemedi, Star TV'de ramazan günü dansözler, şampanyalı doğum günü pastasıyla beraber kendi hapishane biletlerini de kestiler, hayrettir ki epeyce hapis yattılar.
Artık dışarı açılma vakti gelmişti, Alamancı kardeşlerimizde epeyce mark birikmişti, Anadolu Aslanlarımızla Yimpaş, Kombassan v.s. ile oraları güzelce yoldular.
Yine ara sıcak olarak Jet Fadıl iki tur çimleri biçti, Jet Fadılın hızına ben bile yetişemediğimden ayrıntıları pek aklımda kalmadı.
Ahalimiz yatırım uzmanı olduğundan, hayvancılıkta iyi para olduğunu şıppp... diye keşfetti Çiftlikbanka paraları bastı, benim bankaya para yatırmaya göndermeyeceğim Tosuna milyarın üstünde parayı bastı Tosunda Uruguayda paraları ezdi veya ezdirdi.
Son olarak kriptosuz olmaz diyerek Thodex denilen ne idüğü belirsiz ~ 25 yaşında bir tıfıla 2 milyar dolar para kaptırdı, o da kendini astı??? ahalimiz ise çarpılma mutluluğunu bir kez daha yaşadı.
Velhasıl benim hatırladıklarım bunlar, bu millette para bitmez arkadaş yok diyen yalan söylüyordur.
Yeni senaryoyu yazan parayı kaldırır, benden söylemesi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri