Originally Posted by mandradasutvar Merak etme yabancıya gitmiyor. Toplamı sıfır sen eksi işen biz artıyız yok ben eksi değilim... EMLAK üçün dediydim daş, toprak, çimentooo... onu biraz üfülemiş
Originally Posted by bahriyeli ordaki fiyatlama arsa değerinden bağımsız dairenin imalat maliyetiyle ilgili üstünü ev kaskosuyla tamamlayacaksın .. istersen astroid düşer uçak çarpar klozu bile ekleyebilirsin Asteroit düşse ev kaskosuna bakar mı? Nasa dünyanın parasını verir zaten Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Asteroit düşse ev kaskosuna bakar mı? Nasa dünyanın parasını verir zaten Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2-2.5 km yarıçaplı göktaşının yaratacağı zinzirleme reaksiyondan sonra ödeyecek birini bulursan tazminatı alırsın sen yeterki prim öde ))
Originally Posted by bahriyeli 2-2.5 km yarıçaplı göktaşının yaratacağı zinzirleme reaksiyondan sonra ödeyecek birini bulursan tazminatı alırsın sen yeterki prim öde )) Ayasofya nın evini perişan edecek asteroit 1 kg yeter… herkesin evi Mert ağa nın ki gibi değil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2026 ya ayşe teyze 100 tl ile girdi (s1) Nice 100'ler göresin ayşe teyzem
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by mandradasutvar Ayasofya nın evini perişan edecek asteroit 1 kg yeter… herkesin evi Mert ağa nın ki gibi değil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 7 katlı bina da zemin kattayim. Sucuk olurum
Originally Posted by indregandi pazartesi çizdiğimiz bu üçgeni terk edemedi ve üçgen içinde kapadı, aynı zamanda vade sonu olduğundan bir önemi de yok,.kapandı işte,.... ben yeni yılda mesaj 2153 ve 2158 den konuya devam ederim,..... herkese tekrar sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yeni yıl dilerim mesaj 2153, 2158 ve 3011 den devamla, öngörü 1 haftalık çıkış eğlimi idi, bu gün son işlem günü,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by Ayasofya 2005 7 katlı bina da zemin kattayim. Sucuk olurum Asteroid, yukarıdan yani gökyüzünden düşüyor. Üst kattakiler düşünsün. [emoji23]
Forum Rules
Yer İmleri