Site yöneticisiyum ya bu sene dükkanların olduğu kolonları güçlendirecem. Binayi yapan mühendis biz burayı 1990 yılının yönetmeliğine göre yaptık ilaveten deprem kolonlar koydum ama burayı güçlendirme yaparsanız iyi olur dedi. Babası karşımda oturuyor zemin katta. Belediyeye çaktırmadan mühendisle görüşüp yapacağız. Kimse şikayet etmeden olacakmış belediye girerse çok pahalı ve uzun sürer dedi.
99 Gölcük depreminden sonra nervürlü demir zorunlu oldu diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum?
Abi bina da sıkıntı yok. Mühendis yaparsanız iyi olur. O güne göre yaptık demiri vs en iyi şekilde kullandık fazladır ile dedi. İki dükkan var oraya perde kolon küçük koyulmuş sadece orayı birde Bodrum'a yapacağım ha tüm katı isterse onu da yaparım dersime çalıştım inşaat mühendisi abiye anlattım nasıl yapacağımı onayladı. O da birinci katında ev sahibi İstanbul da oturuyor. Blok demirli beton döküp etrafını çelik ile çevirir üstüne fiber karbon ve üstüne sıva şekline yaparım.
Ben daha önce deprem güçlendirme uygulamasını gördüm. Kendini binama şikayet olmazsa toplantıda kabul edilirse mükemmel bir güçlendirme yapacağım 6 aydır dersime çalışıyorum inşaat mühendisi abiye sürekli bilgi veriyorum şuan inşaat mühendisi gibi oldum yatalak halimle. Toplantıdan geçsin parçayı versinler yaparım
🚨 2015-2025 arasında kira fiyatları en fazla artan 5 ülke
1. 🇹🇷Türkiye: +%1713
2. 🇭🇺Macaristan: +%109
3. 🇱🇹Litvanya: +%88
4. 🇮🇸İzlanda: +%81
5. 🇵🇱Polonya: +%76
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri