Bilalı öne sürüyorlar,anlaşılan yerle yeksan olmak için,haniydi öyle olsa,bir dümen sezinliyorum göreceğiz bende diyorum...
Yeni yıla ABD saldırısı ile başladık,hedef VENEZUELA,neymiş eroin esrar vs üretiyormuş,hadi oradan kimi kandırıyorsunuz,bu ülkede petrol oranı yüksek bir numara ülke,rantçı pislik ABD yine işbaşında,çünkü böyle yerlere çökmek istiyor,ülkenin yönetim tarzı beni ilgilendirmez iyi kötü hallederler sen kim oluyorsun faşist ABD,ortadoğunun ağzına zıçtın,asyada hezimete uğradın,kore savaşını Türklerin sayesinde kazandın,ilk atomu japonyada denedin,ESASINDA BU ÜLKENİN YOK EDİLMESİ LAZIM,çünkü her türlü pislik buradan çıkıyor dünyayı karıştırıyor,işid,pkk vs terör odaklı gibi toplulukları o ortaya çıkartıp destek veriyor,ülkelerin iç işlerine karıştığı için yok edilmesi lazımdır...
Trump : Venezuela başkanı Maduro ve eşini yakalandı, ülke dışına çıkarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
100 den fazla ülkeye silahlı veya silahsız müdahale etmiş bir ülkeden bahsediyoruz.
Şule Aydın'nın deyişiyle ülkelere diiiimooookrasiii getiriyor!!!!![]()
El attığı ülkelerde ot bitmiyor, örnek şekil A'da görüldüğü gibi.!
2025 nobel barış ödülünü Turpun sarısına vereceklerdi, sonra Venezuela'lı aktivist María Corina Machado
verdiler.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur demiş Ata'lar.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri