KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Mossad elinde Colani gibi sirk palyaçosu varken, Beşşar Esad'ı ne yapsın?
Esad ailesi Suriyede ömrünü tamamlamıştır, ancak bazen basına dolgu malzemesi olur ancak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Borsa ekonomi tarafına bakarsak ralli moduna girmeyi bekliyoruz. Ama kayyumlar tutuklamalar Cho üzerinde devam ediyor. Bir nevi kontrollü ekonomi. Nerede koparsa
Biraz sosyal medya ya baktım. Çevremde genelde en fanatik kişilere sorarım siyasi düşüncesini. Alparslan Türkeş'in yol arkadaşları CHP ye veriyor MHP ye vermiyor. Fanatik akp lilerin söylemini yazamam. Bıçak kemiğe dayanmış. Ha şunu söylüyorlar bunlar üç kuruşa yine verir. Evet bir algı var. Ben en az 10 sene seçimlerde %5 hile olduğunu düşünüyorum. Muhalefet hangi seçimde sandıklara sahip çıkabildi. Bir İmamoğlu bunu yaptı gerçi bedelini ödüyor şimdi. Bunun için bütçe fedakarlık gerekir ama muhalefet bunu hiç yapamadı.
Ben çok merak ediyorum nasıl oluyor da bizim çocuklarımız karı koca çalışıp kira yüzünden çocuk yapamazken bu muhacir kardeşler asgarî ücret ile 6-9 çocuk fazlasını da gördüm. Site önünden geçenleri (cadde gibi sitenin önü) tek tek saydım çoğunluk biz değiliz. Bizim mahalle köklü mahalle. Şehir merkezinde ki 50-75 yıllık binalarda bizden insanın bulunmasının imkanı yok. Ben inanıyorum 8 milyon muhacir göçebe olduğuna. 2 katı olabilir. Sitede oturanlar kaçak şikayet ediyoruz muhtar da şikayetçi ama bir şey yapılmıyor. Ha evde oturan bir aile ta da kişi kayıtlı. Ama bir evde kaç kişi kaldığını daha çözemedim. Polise sordum nasıl gider bunlar diye seni döverlerse o zaman dedi. Ha iki dairedeki muhaciri ev sahipleri bir senedir uğraşıyor daha çıkaramadı. Arka site de biri ev aldı içinde muhacir vardı. İki el değiştirdi 5 yıl sürdü çıkması. Adamlar aldığı eve oturmadı.
Venezuela’da bir çok noktada patlama sesleri geliyor , ABD’ye ait helikopterler Venezuela üzerinde .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir parti gelirlen ayakta durur,hiç yardım ettinmi muhalif partilere ?,üstelik ödenekten ayrılmış parayı bile zor öderler,ben bildim bileli 1946 sonrasından sonra hiç tek başına seçilemedi,para muslukları faşist partilere akmıştır,sol içerikli sayıldığı için CHP'ye para akışı olmamıştır,halk devamlı yalan,şişirme haberi yapan partileri seçmiştir,sonu malum ülkenin iflas etmesi,örneğin RTE 360 milyar dolarlık varlık fonununu idare ediyor,zaten bol keseden atmasıda ondandır,yani muhalefetin en büyük partisi CHP'dir yokluklan uğraştığından nasıl seçilsin,artık kime anlatıyorsam,belkide zamanında siz ve çevrenizde faşist dinci partileri desteklemiştirsinizdir,malum adı konya bizler buraya yobaz il deriz çoğunluğuda hep böyledir,en büyük tarım alanına sahip ildir,ama icrat yoktur,çünkü seçtikleri hep onlara darbe atmıştır...
Trump : Venezuela başkanı Maduro vr eşini yakalandı, ülke dışına çıkarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri