Enflasyon, Aralık 2025'te aylık bazda yüzde 0,89 artarken yıllık bazda yüzde 30,89 oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bizim BİST, TUİK'in açıkladığı enflasyon oranlarına benzer hareket ediyor.
BİST yükselirken bir çok hisse eksi yakıyor, enflasyon da düşerken ürünler zamlanıyor
Endeks ATH yaptı bir çok hisse 7.000 endekste ki seviye de bravo!!!!
İnsanların altını yastık altı yapmalarına şaşmamak gerek.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Emekli maaşım 29370,yeni zamla 33000 bile değil,üstelik pirimlerimi hep tavandan ödedim 28 sene çalıştım 28 yıl kamuda çalıştım işçi satatüsündeydim,fazla maaş almak için memur olmadım,geçiş döneminde işçiliği seçtim,çünkü arasında en aşağı %50 fark vardı,2003 yılında mayıs ayında emekli oldum,yani yoksulluk sınırının yarısı bile değil 23 yıllık emekliyim,ben maaşı önemsemiyorum,ama millet bununlan yaşayacak,2 daire kirası maaşımın 2 katı,onunlan bile 50 yapmıyor,o zaman 3 daire kirası eklemem kazım yoksulluk sınırına ulaşmam için,yani emekli maaşım yoksulluk sınırına yaklaşmam için 5 daire parası eklemem lazım,geliri olanlara bile darbe attı hökömet,çalışırken en aşağı 2000 dolardan fazla alıyordum,ortalama 2500 cıvarı dolar bazında,birde bunun ters tarafı var,emekli maaşı 15-25 arası olanlar var,20.000 tl kiraya gidecek,artık diğerlerini yazmıyorum,RTE hep bana rabbena dedi,ileride onu tuvaleti olmayan hüreye koyum can çektireceksin,çünkü bu ülkeyi o hale getirdi ülkeyi soyup soğane çevirdi,basit suçlamalardan herkesi kodese attı bunu çekmesi lazım,yok öyle kandırıldım deyimleri faydasız olacak,ata sözü ne der cesurlar 1 defada ölür,korkaklar her gün...
Yılmaz özdil trumptu anlatıyor
Trump mı? Maduro mu? - Yılmaz Özdil
https://www.youtube.com/watch?v=Y0aiW6iVtpM
Son düzenleme : refaba; 06-01-2026 saat: 22:09.
Millet soruyor,TÜİKİN alış veriş yaptığı bir marketmi var bizde oradan alış veriş yapalım diyor,gerçekten öyle,çünkü çoğu marketlere bakıyoruz bir uyumsuzluk var,ister gıda olsun başka şey fark etmez,bu kadarda kansızlık olurmu,bunun vebali TÜİK+RTE...
Dünyanın en kalitesiz, en sağlıksız ürünlerini en pahalı fiyata satıyorlar.
Bize layık gördükleri bu.!
Bu kadar açgözlülük bu kadar ahlaksızlık ta olmaz, olmamalı, zaten bunlar olursa insan da olunamaz.
Bir kendinize gelin artık bu kadar aç gözlü olunmaz, harbiden yeter artık....
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri