Şimdi yüksek müsadenizle araya bir girmem lazım. Şöyleki. Kuzu dayıyı okuyorum ama pek benle paralel düşünmüyordu. Taki bugün maduro konusunda yazsını okuyana kadar.
Borsada bazen ileride büyük karmaşa beklentisi varsa önce sert alırsın. (15 temmuz öncesi daha Ekrem başkan op. Hemen öncesi. Rahip krizi öncesi vs vs. ) Bu çıkışın süresi insider olanlar dışında bilinmez pek. Misal 2018 ocak ayında komple dolarda iken bana "ok güzel ama bankada tutma denildi idi" bende sieee çektim idi. Sonra bazı şeylerin kıyısından köşesinden dönüldüğünde neden böyle dendiğini anladım tabi.
https://www.facebook.com/HaberGlobal...3663848287734/
Adam resmen go to turkey demiş. Bunu kim neye niçin söyler. Demek ki bizi ortak olarak falan görüyor maduro ile. Neden rusya demiyor çin demiyor o kadar iş birliği varmış. Neden go to turkey demiş. E bu adam suçlu değil mi. His ass in jail falan. O zaman bizi nasıl görüyor bunlar. ???
Bizim kilerin tırsak ve umursamaz gözüken açıklamaları.
Trump un TR dostu gibi aşırı görünmesi.
Bir anda aniden Tayyip in apar topar ABD de çağrılması. Ultimatom verilmesi. Bir anda aniden muhalif yandaş demeden içeri almaların başlaması.
Adam çin çin çin diyor. Bizim kilerin aldığı karar.
https://www.bbc.com/turkce/articles/c4g5xgj1952o
F35 leri geçtim. f16 blok70 lerde bile hala ayak diretiyorlar vermiyorlar. Bundan bir süre önce borsa büyük bir kırılım/haber beklentisi içinde bu net demiştim. Ona göre ya 4-5 dolarlara yada 1 dolara işte. Şimdilik ilk bi yukarı kalkış gerçekleşti ama ben açık söylim endişeliyim.Ama Yüzde 20 malla bu işin içinde olmaya karar verdim. Belkide borsa gidecek ama benim hisseler gitmeyecek yada borsa komple çökecek. Riski göze aldım. Yakın takipli diyeceğimde bir anda sabah tabana verme ihtimalleri de var. (mart ayını hatırlayın) Yada 2018 gibi yedire yedire verip haber düştüğü anda iki taban da çekebilirler. O yedirmeler esnasında hepimiz maliyet düşürme telaşesinde de olabiliriz.
Mutfakda büyük birşeyler var. Ama çok iyi ama çok kötü.



%1.80 yukarı doğru çöktü!
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri