Herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün tavan olmasa bile ki bu şekilde olması daha sağlıklı bu hacimler önemli bir trend başlangıcını işaret ediyor olabilir. İzlemeye ve beklemeye devam.
Herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün tavan olmasa bile ki bu şekilde olması daha sağlıklı bu hacimler önemli bir trend başlangıcını işaret ediyor olabilir. İzlemeye ve beklemeye devam.
Daha önceki gibi ezber hareketlerini yaşamış olarak 2 gün içinde kesin devre kesici görürüz. 27-28 hedefe gelir sonrasına bakmak lazım diye düşünüyorum.
noluyor bizim eşeğe.........birileri farkettimi yoksa.......
yazan çizende yok,kimse kalmadı sanırım sürdüklerine göre.......bol kazançlar......
eninde sonunda getirdiler fonun maliyetine.......dökülen döküldü......
Tavan olacak diye artı 7-8 lerden açığa alan arkadaşlar Tınaztepe nin caretta kaplumbağası olduğunu bilmiyor… Yılda 2-3 kez tavan olur önceki gün tavan oldu en az 3 ay olmaz. Şimdi alıyorsunuz gün içinde son 5 dakika satmaya yetişemiyorsunuz tabiri caizse dengeyi bozuyorsunuz. Allah selamet versin. Her gelen günlükçü para kaybını yaşayacaktır diye bir söz var kağıdın giriş kapısında.. Şaka bir yana geç kalınmış bir değerleme 50 lira değerinde olması gereken hissemiz 25 oldu diye seviniyoruz.
Klasik bir silkeleme günündeyiz. Ne kadar sert sallarsan o kadar çok düşer piyasa yapıcı ..Piyasa yapıcı bu işlerin piri zaten ama devre kesmedin daha olmaz ki… Bu hacimleri değerli görüyorum ama fon diyelim ama grup hisseye bir ilgi oluştu. 300-500 bin lotla hep ütülürsünüz üzülürsünüz dedik sağlam bir alım görünüyor. Kısada her türlü fiyat hareketi olacaktır ancak önümüzdeki döneme ışık tutan gelişmeler olması sevindirici. 50 lira değerinde hissemiz bugün 26 oldu.
Yer İmleri