Bu hissede bir takım fırıldakların döndüğü çok açık. Olan yatırımcıya oluyor, çok yazık gerçekten.
Bu hissede bir takım fırıldakların döndüğü çok açık. Olan yatırımcıya oluyor, çok yazık gerçekten.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bir yıl önce 20,64 lira olan hisse bugün için % 100 değer kaybederek 10 liralardaysa spk'nın bu zamana kesinlikle incelemeye alması gerekirdi.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Iyi çocuk olunduğunda rüyada şirinler görünmüyor
şirketin tek çıkış yolu yüksek bedelli
ky içinde en hızlıca zararını kapatacak yol bedelli
se sa yapsa etse bitti gitti reel duruma dönmek lazım başka yol yok ama yönetim nedense ayak diriyor anlamak mümkün değil
eski roma ata sözü derki tüm yollar bedelliye çıkar
Canlı olarak matrixten hissedeki hareketleri pek adetim olmasa da biraz izledim. Anlık hisse fiyatı takip eden küçük yatırımcının psikolojisine oynadıkları çok bariz. Psikolojisi sağlam olanlara sözüm yok ancak hisseyi anlık izleyenlere Allah sabırlar versin. Tamamen alavere dalevere fiyat hareketleri var. Bu hisseyi alıp anlık izlemek akıllı işi değil.
Yaptığı şeyler kendi çıkarı için olmadığına inansam benimde umudum olurdu. Adam ekranda uydu muydu pomega robot diyor ama PC başına geçip borsacılık oynuyor sahte evrakla dünya bankasını dolandırmaya çalışıyor kap haberi öncesi satış yapıyor. Sonrasında da yapıyor şeffaflık sıfır tek açıklama yok. Yatırımcı ilişkilerinden sorumlu carizma tarzı papağanları var başka bir halt yok ben bu şirketin yöneticilerine neden güveneyim bu adamı ters kelepçe ile kodese göndermeleri harici kurtuluşumuz yok şirket şeffaf bir şekilde yatırımcıdan bilgi gizlemeden yönetilmeli kayyum yönetsin daha iyi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu isi artik tek seferde yuksek bedelliyle yap(a)maz. Kurbagayi kisik ateste kizartmak gibi parca parca yapacak. Ya da olmasi gereken Asset leri paraya dondurecek. Artik pomega mi olur plan s mi olur yatirimci bulacak. Yanliz Tera ya sattigi gibi peskes cekmeyecek. Yoksa bu sarmal boyle gider. Hos bu tescilli duzenbazlar bu gelen paralarida hic ederler.
Yer İmleri